• Home
  • Noutati

Empower Live! Iasi 16 martie si Bucuresti 17 martie: motivatia si intuitia

Avem placerea sa va anuntam urmatoarele intalniri din programul Empower Live! in Iasi (#15 – motivatia) si Bucuresti (#69 – intuitia)!

Iasi, 16 martie 2012, Livia Baetica si Oana Pascu

Motivatia: de la vise la rezultate

Ti s-a intamplat sa nu duci la bun sfarsit o sarcina pentru ca n-ai fost suficient de motivat? Te intrebi uneori cum ai putea sa-ti mentii avantul, acela care te cuprinde cand te anima vreo idee noua? Iti doresti sa bifezi ‘Realizat’ pentru cat mai multe obiective din lista scrisa pentru anul in curs?

Despre cei care au reusit cu efort intr-un domeniu, spunem ca au avut motivatia necesara, ambitie, vointa nestramutata de a-si urma visul, de a ajunge unde si-au dorit, de a obtine ce si-au propus. Insa de cele mai multe ori, motivatia astfel imprumutata de la speakeri motivationali si oameni de succes se stinge repede si dupa cateva zile, saptamani sau luni ne regasim din nou cu noi insine in fata acelorasi obiective – neindeplinite.

Pe parcursul workshop-ului vom analiza:

  • ce este si ce nu este motivatia;
  • declansatori motivationali personali si metode de mentinere a motivatiei;
  • care sunt valorile proprii si ce impact au asupra motivatiei.

Livia Baetica este Consultant HR Train2Perform. Este psiholog cu specializare in resurse umane si psihoterapia sistemica a cuplului si familiei, cu o experienta practica in domeniu de peste 7 ani, trainer certificat CNFPA. Oana Pascu este Managing Partner Train2Perform. Este psiholog specializat in managementul resurselor umane umane cu experienta in domeniu de peste 5 ani, trainer certificat CNFPA si ILM Marea Britanie. Mai multe detalii pe www.train2perform.ro.

Bucuresti, 17 martie 2012, Andreea Voroneanu

Intuitia: cunoasterea de dincolo de logica

Pentru mine, intuitia este vocea sufletului meu care se manifesta spontan si care ma conduce prin viata, intotdeauna pe drumul cel mai potrivit pentru mine.

Se manifesta in multe feluri: prin idei inspirate, prin noduri in stomac, prin inspiratia de a schimba brusc un mod de a actiona, prin sincronicitati ce-mi atrag atentia. De cand am descoperit-o constient si i-am facut loc in viata mea, intuitia m-a condus pe drumuri nebatute, in pace si armonie si cu multa bucurie.

Sambata aceasta te invit si pe tine sa-ti (re)descoperi intuitia, sa ti-o antrenezi si s-o transformi in cel mai bun ghid pe care ai putea sa-l ai. Cum? In pasi de joc. De ce? Pentru a aduce mai multa bucurie, liniste, pace si credinta in viata ta. Pentru a deschide larg poarta pentru miracole in viata ta.

Andreea Voroneanu este „Artist al vietii si Antrenor pentru minte si suflet”. Andreea are formari in coaching (Noble Manhattan) si este Certified Angel Practitioner (Charles Virtue). De asemenea, are 4 ani de experienta in lucrul cu oamenii ca membru in departamentul HR al Kraft Foods Romania. Indemnul Andreei este „Traieste autentic! Iubeste-ti viata!”

Coordonate eveniment

IASI: 16 martie

Loc, data: Universitatea Apollonia (Str. Pacurari 11), vineri, 16 martie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti cu 15 minute inainte pentru inregistrare. Multumim pentru punctualitate! Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

BUCURESTI: 17 martie

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), sambata, 17 martie, ora 14:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza o ora si 45 de minute, maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

ATENTIE: Pentru a avea acces cat mai multi participanti la Empower Live! am decis ca o persoana NU poate participa la 3 intalniri Empower Live! consecutive. Daca ai participat deja la doua intalniri CONSECUTIVE, runda aceasta stai deoparte si lasa pe altcineva sa participe.

Inscrieri pentru Empower Live! Iasi si Bucuresti

Inscrieri inchise!

Lista de participanti – IASI:
1. Nicoleta Mariana Popovici
2. Mihai Drobota
3. Ionela Poiana
4-5. Cristina Ciobanu (plus o persoana)
6. Lucian Mercas
7. Alina Ionela Cirja
8. Monica Dorofte
9-10. Daniela Anehei (plus o persoana)
11. Simona Elena Rinja
12. Mihaela Vicol
13. Marcela-Felicia Acsinte
14-15. Sabina Cazan (plus o persoana)
16. Oana Culache
17-18. Diana Cojocaru (plus o persoana)
19. Irina Petrescu

Lista de participanti – BUCURESTI:
1. Lucian Hincu – MEMBRU – prioritate!
2. Enache Zarafu
3-4. Oana Stere (plus o persoana)
5. Mihaela Cornea
6-7. Stefan Bratosin (plus o persoana)
8. Alina Andrei
9-10. Luiza Dirmon (plus o persoana)
11. Elena Tanase
12-13. Maria Cojocariu (plus o persoana)
14. Cristina Ghiveciu
15. Adelin Olar
16. Ioana Doina Nastase
17. Camelia Stefan
18. Adriana Balan
19. Ana-Maria Nechita
20. Ana Miu
21-22. Ioana Andreea Ambrozi (plus o persoana)
23. Victor Duica
24-25. Bogdan Costea (plus o persoana)

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments