Acasa » Empower si RRA va invita pe Transfagarasan

Empower si RRA va invita pe Transfagarasan

Empower sustine campania nationala „Miscarea de Sanatate 2010”. Radio Romania Actualitati, impreuna cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei, da startul la Montaniada pentru tineri intre 8 si 11 iulie, pe Transfagarasan, la kilometrul 106, unde sunt asteptati toti pasionatii de sport, turism si muzica in aer liber.

Cu aceasta ocazie se vor organiza drumetii (pe traseul montan Balea Lac – Vanatoarea lui Buteanu – Fereastra Zmeilor – Lacul si Caldarea Capra – Minele de la Capra – Cabana Capra), se va testa parcul adventure (tiroliana 200 metri, pod indian, “10 probe de armata”, ”la rodeo”) si vor avea loc o serie de activitati de divertisment: aruncarea busteanului, tir cu arcul, paintball, foc de tabara, muzica folk (invitat special Mircea Baniciu) si cantece de munte la chitara.

Pe langa concursurile de alpinism si cross montan, organizatorii vor realiza si actiuni de ecologizare a zonei, precum si demonstratii de prim-ajutor facute de Serviciul de Ambulanta.

“Miscarea de Sanatate 2010” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio care urmareste sa-i indemne pe ascultatori sa participe la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia pe tot parcursul anului.

Pana in prezent, “Miscarea de Sanatate 2010” a insufletit “Serbarile Zapezii” de la Vatra Dornei, in perioada 13-14 februarie 2010, a fost alaturi de 1.500 de voluntari care au plantat intr-o singura zi din luna aprilie peste 25.000 de puieti in 14 zone din tara. Pe 1 mai, pe plaja din Vama Veche, a gazduit impreuna cu cinci cluburi de dans sportiv din Constanta demonstratii live de rock’n roll, jive si street dance urmarite de sute de tineri sositi pe litoral.

Pe 23 mai, campania Miscarea de Sanatate 2010 a sustinut primul maraton montan al Banatului – “Hercules Maraton”. O editie speciala a campaniei s-a desfasurat pe 30 mai, in Parcul Herastrau din Bucuresti, unde Radio Romania a “construit” Oraselul Vesel cu ocazia Zilei Copilului, iar realizatorii si reporterii Radio Romania Actualitati i-au bucurat pe cei mici cu diverse premii si jocuri, organizand un concurs de mers pe role si invitandu-i la “Coltul Copiilor”.

Daca doriti informatii suplimentare, luati legatura cu Elena Marinescu.

Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0744.423.030
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!