Acasa » Empower SportMob vineri la Portugalia-Brazilia

Empower SportMob vineri la Portugalia-Brazilia

Este vacanta deja, este timpul ca Empower sa intre in vacanta. :) Si in aceasta perioada v-am pregatit o serie de recomandari „de sezon”. Si prima recomandare este chiar FaSport.ro si proiectul lor SportMob!

Empower sustine FaSport.ro si va invita la SportMob

Va recomandam cu maxima caldura un proiect dedicat sportului (si sanatatii) – FaSport.ro! Indiferent de ce sport preferati, faceti sport. :) Cat mai mult si cat mai des.

Pentru iubitorii sportului rege (si nu numai) exista deja SportMob: o invitatie pentru a vedea impreuna meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Empower va invita la SportMob, vineri 25 iunie

Va invitam vineri, 25 iunie, de la 16:30, in Club Whispers sa vedem impreuna meciul Portugalia-Brazilia.

Ce trebuie sa faci? Simplu. Cei de la SportMob dau o bere din partea casei daca te inscrii aici (click pe „Vin si eu”) si spui parola pe care o primesti de la sistem cand vii vineri.

Rezervati-va un loc acum. :)

Si stati pe-aproape pentru ca va pregatim mai multe surprize impreuna cu FaSport.ro si nu numai, atat pe perioada acestei veri cat si pe termen lung.

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!