Acasa » Empower sustine Avantaj la start

Empower sustine Avantaj la start

Avem placerea de a va anunta ca suntem parteneri Avantaj la start si ca ii sustinem pe initiatorii proiectului in munca lor de a aduce dezvoltarea personala si profesionala mai aproape de adolescenti si elevi.

Cum sa pornesti in viata cu un pas inaintea celorlalti

Proiectul porneste de la premisa ca scoala si societatea trebuie sprijinite pentru a furniza tinerilor informatiile potrivite pentru a putea reusi in viata. De aceea temele principale ale proiectului sunt educatia financiara, problemele specifice tinerilor (droguri, violenta, sarcina nedorita, relatia cu parintii), dezvoltarea personala si ecologia.

Aflati detalii complete despre acest proiect deosebit!

Webinarii AS cu traineri si experti Empower

In cadrul parteneriatului, am pregatit pentru voi 13 webinarii (cu noroc!) cu si despre dezvoltare personala si profesionala dedicate tinerilor (dar nu numai). Aceste webinarii sunt 100% gratuite si pot fi tinute cu maxim 100 de participanti (online). Dureaza aproximativ o ora si puteti participa, online, indiferent unde va aflati. Va trebuie doar o conexiune la Internet.

In timp util vom trimite un anunt in care sa anuntam fiecare webinar AS sustinut de Empower astfel incat sa va puteti inscrie si sa participati. Puteti spune si altora. :)

Primul webinar: prezentarea programului si surprize

Simona Hupov va sustine luni, 8 noiembrie, ora 19:00, un webinar despre proiectul Avantaj la start. Veti afla detalii despre webinarii, despre DVD si cateva surprize. :)

Pentru inscrieri pentru acest webinar, click aici!

Le dorim mult succes celor de la Avantaj la start in misiunea lor de a ajuta tinerii!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!