Acasa » Empower vi-l recomanda pe Filipe Carrera

Empower vi-l recomanda pe Filipe Carrera

Speakerul international Filipe Carrera revine in Bucuresti, la invitatia ProActive Solutions, pentru a sustine doua workshopuri inedite: Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (19 aprilie) si Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala (20 aprilie).

Empower va recomanda un trainer excelent

Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (19 aprilie) – este un eveniment care se adreseaza deopotriva antreprenorilor, managerilor, profesionistilor in comunicare, reprezentantilor ONG-urilor, echipelor de vanzari si liber profesionistilor.

De ce networking in business? Cum facem Business Networking eficient? Cum ne ajuta Business Networking-ul sa ne dezvoltam afacerea? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care Filipe Carerra va va raspunde in cadrul workshopului.

Cum putem beneficia la maxim de acestea pentru cresterea afacerii? Cum intelegem comportamentul consumatorului 2.0.? Cum evaluam rezultatele campaniilor de Digital Marketing si care sunt instrumentele de succes? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care ofera raspuns workshopul Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala, programat pentru 20 aprilie. Acesta este primul eveniment de gen organizat la Bucuresti, fiind destinat managerilor de marketing si comunicare, antreprenorilor, reprezentantilor segmentului new-media, precum si celor care in activitatea de zi cu zi utilizeaza frecvent noile tehnologii informationale.

Partenerii nostri de la ProActive Solutions vin in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor profesionale, oferiindu-le o serie de discounturi pentru inscrierile din timp, precum si doua pachete speciale „Fii informat!” si „Fii informat! Plus” care includ un abonament combinat la Ziarul Financiar si Business Magazin pentru 12 luni si cartea Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua de Alan Greenspan.

Asadar, intrati pe ProActive Solutions si vedeti tarifele de participare si pachetele speciale!

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!