5

Exista viata dupa orice

Si dupa ce te loveste trenul exista viata. La fel si dupa ce esti lasat singur in ploaie.

Cei care au cerut votul romanilor ar fi trebuit sa isi aduca aminte de oamenii care au cazut pe front sau in inchisori cu un singur scop. Sa nu-si tradeze tara. Au plecat din lumea asta, dar asta nu inseamna ca ei nu mai exista. Continua sa existe chiar mai mult decat unii care s-au tarat pentru a-si continua viata mizerabila de aici.

La scoala, serviciu, sport sau in dragoste oamenii traiesc sub semnul dramaticului. „Acum sau niciodata” e un indemn specific Romaniei. Oamenii au impresia ca totul se va termina „daca”. Uite ca de mii de ani lumea continua sa se dezvolte in ciuda previziunilor pesimiste.

„Se va termina petrolul si vom muri cu totii” s-a tot spus ani de zile. Au aparut forme alternative de energie. Oamenii se despart, divorteaza, se cearta, se impaca si fac o gramada de lucruri. Si culmea, dom’ne! Nu s-a abatut vreun fulger asupra lor. Au plecat antrenori de la echipe, iar acele grupari sportive au continuat sa aiba rezultate.

Asa cum americanii se trezesc americani indiferent cine castiga niste alegeri, ei bine, si noi tot romani ne vom trezi. Si tot noi vom imparti carti la metrou, nu politicienii. Tot noi ne vom organiza viata, nu incompetentii ministri de Finante.

Politicienii isi pot face cont pe Twitter, pot descoperi marea lor pasiune pentru bloguri cu 10 ore inainte de alegeri. Dar gloantele lor nu pot omori cantecul izvorat din sufletul oamenilor liberi.

Click Here to Leave a Comment Below 5 comments