Acasa » Exista viata dupa orice

Exista viata dupa orice

Si dupa ce te loveste trenul exista viata. La fel si dupa ce esti lasat singur in ploaie.

Cei care au cerut votul romanilor ar fi trebuit sa isi aduca aminte de oamenii care au cazut pe front sau in inchisori cu un singur scop. Sa nu-si tradeze tara. Au plecat din lumea asta, dar asta nu inseamna ca ei nu mai exista. Continua sa existe chiar mai mult decat unii care s-au tarat pentru a-si continua viata mizerabila de aici.

La scoala, serviciu, sport sau in dragoste oamenii traiesc sub semnul dramaticului. „Acum sau niciodata” e un indemn specific Romaniei. Oamenii au impresia ca totul se va termina „daca”. Uite ca de mii de ani lumea continua sa se dezvolte in ciuda previziunilor pesimiste.

„Se va termina petrolul si vom muri cu totii” s-a tot spus ani de zile. Au aparut forme alternative de energie. Oamenii se despart, divorteaza, se cearta, se impaca si fac o gramada de lucruri. Si culmea, dom’ne! Nu s-a abatut vreun fulger asupra lor. Au plecat antrenori de la echipe, iar acele grupari sportive au continuat sa aiba rezultate.

Asa cum americanii se trezesc americani indiferent cine castiga niste alegeri, ei bine, si noi tot romani ne vom trezi. Si tot noi vom imparti carti la metrou, nu politicienii. Tot noi ne vom organiza viata, nu incompetentii ministri de Finante.

Politicienii isi pot face cont pe Twitter, pot descoperi marea lor pasiune pentru bloguri cu 10 ore inainte de alegeri. Dar gloantele lor nu pot omori cantecul izvorat din sufletul oamenilor liberi.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Politicienii sunt dureros de penibili, doar ca pe ei nu-i doare. Si manipularea cu 2012 si dezastre planetare – mai nou prin filme cretine – e la fel de penibila. Si muzica de plastic care se face si se promoveaza astazi e ironic de penibila.

    Dar toate trec, intr-un fel sau altul…Ai dreptate, exista viata dupa orice. Si viata ne-o cream noi asa cum visam si cum ne dorim sau…o irosim asteptand vreo salvare din exterior ori sa se creeze de la sine, anosta si repetitiva, mediocra, fara o directie anume.

    Bunicul meu a fost detinut politic 7 ani la Aiud impreuna cu Petre Tutea si altii, toti oameni extraordinari care erau contra sistemului, luptand cu demnitate pentru un ideal sau o idee.

    Eu am invatat ca nu poti lupta cu sistemul, dar il poti fenta magnific, folosindu-te de propriile lui arme :) Oricum, sunt mandra ca am avut asa un bunic de la care am invatat ce inseamna integritatea si nobletea de spirit. Sunt foarte norocoasa :) Iti dai seama cum ar fi fost sa am un bunic ca Baselu? Brrrrrrrrr ce cosmar :)

  2. Numai impreuna putem schimba ceva, numai daca se vor aprinde luminite in oceanul de intuneric, si unite for forma lumini mai mari care vor lumina in jurul lor. As fi tentat sa zic ca suna romantic, si ca iubirea si cooperarea dintre oameni nu sunt concepte pentru barbati puternici, dar asta ar f dar o perceptie proasta. Ceea ce se intampla in straturile de atmosfera ale internetului va schimba lumea, si o schimba deja in momentul asta. S-a putut controla o majoritate prin mentinerea cunoasterii la nivelul ochilor si urechilor acolo pe unde intra sistemul educational si mas media, insa foamea de cunoastere, constiinta si spiritul liber al fiintei umane nu poate fi controlat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!