Acasa » Feminitatea (I)

Feminitatea (I)

Femeia din interior

Femeia… Stim atat de putine despre misterul numit Femeie. Poate e mister tocmai din cauza sutelor de ani de represiuni si o istorie deloc favorabila dezvoltarii femeii. Sau poate e mister tocmai pentru a pastra mereu vie dorinta de a explora ce inseamna cu adevarat sa fii femeie…

Din fericire, de-a lungul timpului, femeile care au inteles ca feminitatea e spirituala si au avut grija sa dea mai departe aceste lucruri, ascunzandu-le sub diverse forme „secrete”, pentru a evita reactiile oamenilor ignoranti. Aceste femei au platit cu pretul vietii lor aceste invataturi, fiind arse pe rug sub pretextul religiei si acuzate de ceea ce ignorantii numeau „vrajitorie”.

Lasand istoria la locul ei, am descoperit ca ne nastem in corpuri de femeie sau de barbat tocmai pentru a ne fi mai usor sa exploram viata sub toate aspectele ei.

Daca nu te cunosti pe tine ca femeie, daca nu-ti cunosti corpul cu adevarat si nu esti atenta la semnalele acestuia, daca il supui extremelor printr-o alimentatie nepotrivita, il infranezi sau il chinui cu diverse substante toxice, atunci nu ai cum sa cunosti cu adevarat un barbat si sa ai o relatii armonioase.

Pe scurt, daca nu ai o relatie armonioasa cu corpul tau, cu mintea ta, nu ai cum sa ai o relatie plina de iubire si echilibru cu partenerul tau.

Explorarea feminitatii

Daca esti femeie, nu poti ajunge la aspectul masculin decat dupa ce ai explorat suficient feminitatea din tine. La fel, un barbat nu va intelege niciodata cu adevarat femeia decat dupa ce se cunoaste pe sine si dupa ce intelege principiul masculin. Dar pentru fiecare din aceste aspecte e nevoie de o calatorie… si putini sunt cei care isi asuma riscul.

Vestea buna este ca azi putem experimenta direct asa-zisele secrete si ca nu ne mai arde nimeni pe rug. E minunat sa fii femeie, dar feminitatea se descopera, se cultiva, nu e data de sexul femeiesc.

Feminitatea e o arta pentru ca arta in sine e feminina. Nu exista arta fara femeie, asa cum nu exista artist fara muza. Feminitatea e facuta sa fie vazuta, admirata, pretuita si ocrotita, iar unul dintre rolurile barbatului este sa contribuie la exprimarea ei.

Intr-o epoca in care feminitatea a fost confundata cu sexul si cautata de femei in exterior, apeland cu disperare la saloanele de infrumusetare si la machiaj, secretul este ca aceasta vine din interior, nu din afara. Da, doamnelor, feminitate si frumusetea nu sta in operatii estetice si silicoane, nu va mai amagiti!

Feminitatea e o energie, ea nu rezida in trasaturile cu care femeia a fost inzestrata de la natura. Si pentru ca aceasta energie nu se plictiseste niciodata sa se experimenteze pe sine, o gasesti intr-o multitudine de tipuri de femeie. Sa le compari ar fi absurd!

Dar mai multe despre asta voi vorbi in articolul urmator…

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Cine flateaza femeile,nu le cunoaste,iar cine abuzeaza de ele,le cunoaste si mai putin!Femeia inseamna iubire,lumina,culoare,frumusete,caldura,viata,moarte,inseamna totul.Numai Dumnezeu si-a imaginat aceasta unicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!