Acasa » Get hired! Sustineti un proiect GRIT si Empower!

Get hired! Sustineti un proiect GRIT si Empower!

Prieteni dragi, astazi va anuntam ca participam la un proiect initiat de partenerii nostri de la Asociatia GRIT in competitia „Idei Tara lui Andrei” derulata de Petrom.

TLA_banner

Get hired!

Un program dedicat tinerilor

Proiectul este gandit ca o serie de sase workshop-uri de tipul learning-by-doing in cadrul carora tinerii se vor familiariza cu realitatile de pe piata muncii. Workshop-urile au ca obiectiv principal dezvoltarea competentelor si abilitatiilor cheie necesare pentru obtinerea unui loc de munca.

Sustineti proiectul si votati-ne in competitie

Proiectul participa in competitie si avem nevoie de ajutorul vostru pentru a intra in proiectele finantate. Concret, puteti sa ne sustineti printr-un vot pe site. Intrati pe site-ul „Tara lui Andrei” aici si votati-ne.

Va faceti cont si apoi votati proiectul daca si voi credeti in noi si in nevoia de educatie nonformala acordata tinerilor. Daca aveti nevoie de ajutor, dati-ne de stire.

Multumim pentru sustinerea voastra!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!