Acasa » Getinspired.Tv – o recomandare Empower

Getinspired.Tv – o recomandare Empower

Empower va recomanda un proiect al Taniei Tita, Getinspired.Tv, o platforma cu interviuri video cu specialisti in domeniul dezvoltarii personale, life-style & fashion.

Getinspired.Tv: Transform your life!

Platforma cuprinde resurse video de dezvoltare personala si profesionala, Revista Getinspired (o revista care te va inspira sa-ti transformi si sa-ti traiesti viata in cele mai inedite si fabuloase moduri) si training-uri de dezvoltare personala.

Misiune asumata a proiectului este crearea de sisteme/concepte/parteneriate care sa faciliteze drumul unei persoane catre regasirea de sine si transformarea propriilor pasiuni in surse de venit pasiv si trairea vietii visate. Viziunea este de a ajuta un million de oameni sa-si traiasca viata conform propriilor vise!

Recomandari video

Prietenii de la Getinspired.Tv vor pregati resurse in colaborare cu noi, Empower. Va invitam sa le accesati aici.

Sa le folositi cu energie, eficienta si… inspiratie! :)
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!