Acasa » Ghidul Celui Care Are Rezultate In Viata

Ghidul Celui Care Are Rezultate In Viata

Empower iti recomanda un material educational cu totul special. Daca iti plac povestile atunci acest material este pentru tine. Este 100% gratuit si este oferit de Ioan Nicut.

Scapa de deriva, ajungi la destinatia pe care o alegi tu

Imagineaza-ti ca esti pe malul abrupt al unui rau care este al tau. Te uiti la el cum curge. E frumos, linistit si curge incet. Pe stanga se vede un damb de pamant, pe dreapta se vede papurisul inca verde desi e toamna tarzie.

Apune soarele. Afara e caldut. Nu stii unde te duce raul. Esti atat de puternic incat poti sa-i stabilesti tu cursul ca sa se verse la orice destinatie alegi tu.

Daca destinația este un obiectiv pe care-l propui, Ghidul Celui Care Are Rezultate In Viata – Editia Empower este calatoria ta cu ghid pas cu pas de atingere a unui obiectiv.

Descarca acum gratuit Ghidul Celui Care Are Rezultate In Viata – Editia Empower – si te-apuci sa lucrezi la propriile tale obiective si iti:

  • definesti un obiectiv care sa te atraga;
  • aloci timpul initial ca sa poti transforma ce ai in minte in realitate;
  • construiesti planul care sa te ajute sa iti atingi obiectivul;
  • obtii energie si resurse ca sa ramai pe drumul catre a primi ceea ce ti-ai propus de la obiectiv.

In plus, pe langa Ghidul Celui Care Are Rezultate In Viata – Editia Empower, daca folosesti codul magic EMPOWER doar atunci cand investesti intr-un Program de Coaching al lui Ioan Nicut obtii sesiunea de orientare complet gratuit (un beneficiu in valoare de 100 pana la 300 euro + TVA).

Ne vedem pe Povesti si Coaching.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!