Acasa » Hipnoza Profesionala: 70 de ore de training cu Andrei Loiso

Hipnoza Profesionala: 70 de ore de training cu Andrei Loiso

Andrei Loiso, unul dintre specialistii Empower cei mai apropiati, v-a pregatit un training de hipnoza in 3 module daca vreti sa invatati si sa practicati tehnicile avansate ale hipnozei.

Hipnoza Profesionala, 3 module in luna martie 2014

70 de ore de training

cu Andrei Loiso in Bucuresti

Trainingul are trei module: 14-16 martie, 21-23 martie si 28-30 martie 2014 in Bucuresti. In total sunt 70 de ore de training.

Daca vreti sa fiti printre putinii experti din Romania care stiu sa foloseasca tehnicile avansate de comunicare cu subconstientul, precum Regresia hipnotica pentru gasirea cauzelor ascunse ale problemelor sau Tehnicile iertarii si ale medierii partilor pentru rezolvarea conflictelor interioare, atunci va recomandam acest training.

Fiind un training cu foarte multe informatii si abilitati dezvoltate, va lasam placerea sa descoperiti toate beneficiile si elementele de continut pe care le veti primi la training. Intrati pe siteul lui Andrei si cititi toate detaliile despre acest eveniment!

10% discount special pentru cititorii Empower!

cod discount: SHEEX0114EMP

Asa cum v-am obisnuit, la trainingurile lui Andrei cititorii Empower beneficiaza de un discount special. Folositi codul SHEEX0114EMP la inscriere si aveti 10% reducere!

Detalii complete despre pachetele de training si inscrieri pentru cursul Hipnoza Profesionala (70 de ore) gasiti aici. Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri suplimentare, Andrei va sta la dispozitie.

Andrei va asteapta cu drag la training!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!