Acasa » Ia-ti un bilet spre trenul Iertarii si Iubirii: Ho’oponopono

Ia-ti un bilet spre trenul Iertarii si Iubirii: Ho’oponopono

Esti invitat sa te iti rezervi un loc pentru seminarul din Iasi, vineri 1 aprilie, incapand cu orele 18:00.

Terapia prin Iertare si Iubire

The Secret beyond the Secret bazat pe Ho’oponopono

Ho’ponopono a devenit cunoscut in lume dupa ce, acum 20 de ani, dr. Ihaleakala Hew Len, un psiholog hawaiian a vindecat pacientii de la sectia bolnavilor psihici de la Spitalul de Stat din Hawaii. Dupa cateva luni, dupa ce dr. Len a acceptat postul la spitalul acesta, parte din pacienti au primit medicatie mai usoara, iar dupa 4 ani pavilionul respectiv a fost inchis din lipsa de pacienti.

In toti acesti ani, Dr. Len nu a vorbit cu pacientii, nici nu i-a vazut, ci a lucrat cu „dosarele” criminalilor spitalizati. Dr. Len a declarat ca: “tot ce a trebuit sa fac a fost sa lucrez asupra propriei mele persoane”. “Daca vrei sa vindeci pe cineva, inclusiv pe un criminal bolnav psihic, o poti face vindecandu-te pe tine.”

Ho’oponopono este un proces de cainta, ieratre si transformare, este o cerere adresata Dragostei de a goli fiinta de energiile toxice si de a o umple cu Sine.
Dr. Ihaleakala hew Len

Asadar te invitam la seminarul din Iasi sustinut de Claudiu Bratu. Vei pleca de la acest eveniment cu experienta de CLARITATE, PUTERE, LIBERTATE, BUCURIE. Detalii complete si rezevari gasiti pe www.zerolimite.ro.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!