Acasa » Idei originale pentru un team building reusit

Idei originale pentru un team building reusit

Angajatorii si oamenii de resurse umane ar trebui sa profite de venirea toamnei ca sa stabileasca cand vor organiza urmatorul team building.

Cel mai indicat ar fi sa planifice un astfel de program pentru luna noiembrie, deoarece multe companii se afla, in prezent, in plina campanie de recrutare, iar un team building organizat spre sfarsitul toamnei, cand angajarile se mai domolesc, ar reprezenta un instrument foarte util pentru integrarea oamenilor noi.

Un program de team building nu contribuie doar la intregrarea rapida in organizatie a angajatilor noi, dar are si multe alte avantaje. Principalul beneficiu al unui team builing este ca stimuleaza lucrul in echipa. Totodata, un team building imbunatateste comunicarea intre salariati si ii incurajeaza sa devina mai responsabili. De asemenea, activitatile derulate in cadrul unui program de team building ii ajuta pe oameni sa devina mai increzatori in fortele proprii. In plus, angajatii care merg in team buildinguri au o stare de spirit mai buna, in general.

Daca lucrezi in resurse umane si te gandesti sa organizezi un team building in perioada urmatoare, iata cateva idei orginale pe care ai putea sa le iei in considerare.

Alege o tema sportiva

 

Activitatile sportive sunt ideale daca vrei sa-i faci pe angajati sa lucreze impreuna, sa se miste mai mult si, in acelasi timp, sa se distreze foarte tare in natura. Prin urmare, alege sa organizezi un team building cu tematica sportiva. Cumpara niste echipamente sportiva, inchiriaza o locatie care dispune de terenuri de fotbal, tenis sau baschet si distractia va fi garantata. Sportul ar trebui sa sparga eventualele bariere de comunicare existente intre membrii echipei.

Faptele bune fac bine

Iti doresti ceva altfel pentru angajatii din organizatia ta? Atunci, stabileste un team building axat pe voluntariat, indiferent daca decizi ca toata „actiunea” sa se desfasoare intr-un centru pentru oameni fara adapost sau intr-un camin pentru batrani. Activitatile de voluntariat nu sunt benefice doar pentru comunitate, ci si pentru business, deoarece contribuie la intarirea legaturilor dintre salariati.

Invatati lucruri noi

Creierele noastre continua sa se dezvolte pe masura ce imbatranim, insa doar daca avem grija de ele si le stimulam constant. Prin urmare, alege sa organizezi un team building gandit in jurul mai multor programe sau ateliere de dezvoltare pe diverse teme, precum fotografie, gatit sau parenting.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!