Acasa » Implantul mamar – tot ce trebuie să știi înainte și după operație

Implantul mamar – tot ce trebuie să știi înainte și după operație

Trăim într-o societate în care aspectul fizic înseamnă mai mult decât ne imaginăm și, din acest motiv, tot mai multe persoane se uită în oglindă, nemulțumite de ceea ce văd. Standardele sunt foarte înalte și uneori e greu să ții pasul cu ritmul alert al schimbărilor în materie de trenduri. Pe de altă parte, sunt câteva lucruri destul de clare, aspecte care nu se vor schimba de pe-o zi pe alta: societatea de azi apreciază buzele bine conturate și formele bine definite.

Și uite cum tot mai multe persoane apelează la diferite proceduri și intervenții pentru a-și îmbunătății considerabil aspectul fizic general. De altfel, una dintre cele mai cunoscute operații este cea de implant mamar. Realizată într-o clinică specializată, de către un medic cu adevărat profesionist, această intervenție nu poate decât să-ți aducă numeroase avantaje, iar principalul este reprezentat de creșterea stimei de sine. Dacă și tu îți dorești să apelezi la o astfel de intervenție, ar fi bine să știi ce trebuie să faci atât înainte, cât și după intervenție:

Pregătirea pentru operație

E important să știi că întregul proces de mărire a sânilor este unul complex, iar relația și buna înțelegere dintre tine și medicul ales este esențială. Iată câteva aspecte legate de perioada de pregătire pentru operație:

  • Rezervă-ți suficient timp pentru o consultație amănunțită;
  • Ascultă cu atenție sfaturile medicului și nu opta pentru implanturi mult prea mari;
  • Asigură-te că ai înțeles care sunt toate analizele și procedurile pe care urmează să le efectuezi înainte de operație – o să faci analize de sânge, ecografie mamară, electrocardiogramă și radiografie pulmonară;
  • Urmează tratamentul prescris de medicul chirurg. De asemenea, acesta îți va indica să nu iei pastile care ar putea influența coagularea sângelui;
  • Evită fumatul și alcoolul cu cel puțin două săptămâni înainte de intervenție.

Perioada de recuperare

Operația se realizează sub anestezie generală, ceea ce înseamnă că durerile și disconfortul vor apărea după ce substanțele anestezice își vor pierde efectul. Și dacă vorbim despre perioada de recuperare, trebuie să știi că în primele 2-3 zile se recomandă repaus la pat. După această perioadă poți face mișcări ușoare și deplasări scurte. În plus, e bine să știi că vei simți un disconfort și mici dureri în primele 2-3 zile, însă medicul o să-ți prescrie tratament adecvat. În plus, există o întreagă listă de sfaturi de care trebuie să ții cont în procesul de recuperare:

  • Poartă bustiera de după operație cel puțin 2 luni sau cât îți recomandă medicul;
  • Nu dormi pe burtă cel puțin 3 luni după operație;
  • Încearcă să nu îți faci duș cu apă fierbinte în primele săptămâni de după operație;
  • Evită fumatul o perioadă;
  • Activitățile fizice intense sunt interzise în prima lună după operație.

Așadar, implantul mamar a devenit, de-a lungul timpului, o bună modalitate de a-ți îmbunătăți considerabil imaginea și de a-ți crește încrederea în propria persoană. Poți apela oricând la o astfel de operație, dar asigură-te că ai înțeles ce implică intervenția în sine, care sunt etapele și asigură-te că alegi un medic specialist.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!