Acasa » Impreuna si la radio!

Impreuna si la radio!

Luni, 29 septembrie, 2008. De la ora 20:00, echipa Empower.ro poate fi gasita pe RadioLynx. Timp de 50 minute, vom dezvolta si pe undele radio aceasta relatie speciala pe care am creat-o impreuna cu voi.

Andrei Rosca, cel care impreuna cu Ionut Ciurea au pus bazele acestui proiect online, va fi primul meu invitat. Saptamana de saptamana, in aceeasi zi si de la aceeasi ora am onoarea de a modera o emisiune care a fost gandita si conceputa special pentru a consolida si mari podul existent intre voi, cititorii nostri, si membrii echipei Empower.

Vom aborda subiecte din domeniul dezvoltarii personale, vom lua telefoane in direct si vom vorbi cu voi pe chat. Vom discuta despre ceea ce va preocupa. Vom continua aceeasi abordare prieteneasca si lipsita de sofisticari inutile. Si asta deoarece lucrurile marete au la baza idei simple. Nu usoare, dar simple, clare si executate impecabil.

Luni seara, de la ora 20:00 va asteptam pentru 50 de minute de ganduri bune si aducatoare de oxigen in viata noastra agitata. Echipa Empower.ro si cel mai important business de radio online din Romania, RadioLynx, v-au pregatit acest proiect.

Si voi, mai ales voi, puteti contribui la reusita lui! Ne auzim si vedem luni seara la ora 8?

Ovidiu Miron,
autor rezident Empower.ro si moderator al emisiunii EMPOWER la RadioLynx

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

15 răspunsuri

  1. Felicitari!!!! O veste intr-adevar minunata! Mult succes,Ovidiu ! Abia astept sa te aud ,dupa ce ti-am citit articolele,sunt sigura ca vei fi si un moderator la fel de bun !!!Sa fie intr-un ceas bun,prieteni!

  2. Vero, intreaga echipa Empower.ro e foarte tare. De unul singur nu as putea face mare lucru. Ba dimpotriva :) . Multumesc mult si ne auzim si vedem luni :) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!