Acasa » Inteligenta emotiilor noastre: Connect in Bucuresti

Inteligenta emotiilor noastre: Connect in Bucuresti

Dragi prieteni, va asteptam joi la o noua editie Empower Connect in Bucuresti!

Joi, 7 noiembrie 2013

in Bucuresti

Speram ca zilele de toamna va sunt pline de voie buna si de lucruri pe care le faceti pentru dezvoltarea voastra personala sau profesionala. In aceasta idee, va invitam sa ne reconectam si luna aceasta intr-un cadru deosebit si cu un subiect incitant: inteligenta emotiilor noastre. Subiectul este pe cat de interesant pe atat de vast, prin urmare o sa-l abordam cu ajutorul unui invitat special Alina Roman!

Accesul este gratuit! Pentru a confirma prezenta si a citi detalii complete despre eveniment, intrati acum pe siteul Empower Connect sau pe grupul de Facebook dedicat comunitatii! Lasati un comentariu pe site sau dati „Going” pe evenimentul de pe Facebook!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!