Acasa » Interviu despre independenta financiara. Plus curs video gratuit!

Interviu despre independenta financiara. Plus curs video gratuit!

Luca Dezmir, autor rezident Empower, investitor, autor a doua carti si blogger pe zona de finante personale, va pregateste din nou ceva special!

Interviu de o ora despre independenta financiara si veniturile pasive

In primul rand, Luca v-a pregatit un interviu gratuit in care vorbeste despre independenta financiara si veniturile pasive. Rezervati-va timp si urmariti-l cu atentie mai jos:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jQ-s5S9sPCw&w=540&h=295]

Daca clipul video nu apare in RSS si/sau email, click aici pentru a intra pe site si a-l viziona!

Curs video GRATUIT despre sursele de venit pasiv

Pe langa interviu, Luca v-a pregatit si un curs video gratuit de finante personale in care vorbeste despre sursele de venit pasiv. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti online cu numele si adresa de email.

Pentru a va inscrie, intrati pe acest link si inscrieti-va online imediat!

Asa cum v-am obisnuit, va vom tine la curent cu noutatile aduse de Luca (si de alti experti din domeniul dezvoltarii personale si profesionale). Sa folositi cu rezultate MAXIME informatiile pretioase primite prin interviu si prin cursul gratuit!

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!