Acasa » Jasmuheen în România – Restabilirea unității pentru o lume în evoluție 14–17 iunie 2019, București

Jasmuheen în România – Restabilirea unității pentru o lume în evoluție 14–17 iunie 2019, București

Vino și alătură-te lui Jasmuheen pentru o prezentare intensivă, de 4 zile, a noului program de Restabilire a Unității!

„Cu cât mai mulți dintre noi intră în stările mai profunde ale unității cu natura noastră esențială pură, cu atât mai multe dintre zonele sale ni se dezvăluie… Aceste zone sunt câmpuri de posibilități și căi de a fi situate dincolo de cele mai îndrăznețe închipuiri ale atâtor oameni. Totuși, explorarea și experimentarea conștiinței unice în noi înșine și cu ceilalți de pe pământ este o călătorie atât de magnifică, încât ne aduce nenumărate revelații și recompense.

Lumea noastră evoluează către cea mai iluminată stare pe care atât de mulți au visat-o, iar singurul lucru pe care îl putem controla acum este momentul potrivit, deoarece traseul a fost stabilit și determinat de inima pură a lumii noastre!”

Jasmuheen

jasmuheen in romania
Jasmuheen în România

Programul de Restabilire a Unității…

 • este pentru aceia care sunt gata să intre într-un flux mai consistent de pace, sănătate, fericire și armonie cu ei înșiși și cu tot ce este viu;
 • este pentru aceia care apreciază unicitatea și cultura noastră individuală, astfel încât să ne putem bucura ca o singură națiune, trăind în armonie pe Pământ;
 • este pentru aceia care iubesc lucrurile simple care funcționează;
 • este pentru aceia care sunt gata să vibreze dincolo de modelul dualității și limitării;
 • este pentru cei care sunt gata să lase în urmă trecutul și să vadă că fiecare moment este unul nou; astfel, este pentru cei care sunt gata să-și folosească energia mentală în moduri care dezvoltă întregul;
 • este pentru cei care se bucură de conștiința adevărată a unității cu toți și pentru cei care sunt deschiși către paradigma ascensiunii atât personale, cât și planetare;
 • în sfârșit, acest program le este destinat celor care sunt pregătiți pentru „zona mai mult decât orice”.

Pentru a realiza toate acestea, în programul nostru de Restabilire a Unității vom împărtăși povești de viață ce ne vor inspira, pe măsură ce aplicăm știința Unității cu o recodificare foarte specifică, folosind un sistem care a fost predat de nenumărate ori în multe lumi în evoluție, pentru a ajuta la finalizarea procesului lor de ascensiune.

 • Există viață pe alte sisteme planetare în alte dimensiuni? Da.
 • Suntem cu toții telepați? Da.
 • Putem fi toți hrăniți de prana, astfel încât nu mai trebuie să ne hrănim cu mâncare fizică decât pentru plăcere? Da.
 • Putem exista în cele mai adânci oceane de pace și fericire, în care viața ne este plină de har, iar inima ne este plină de recunoștință și trăim cu adevărat în Paradis pe Pământ? Da.
 • Există o formulă pentru toate acestea? Da.
 • Există o formulă pentru pace permanentă pe Pământ? Da, da, da!

JASMUHEEN
Cu experiență în meditație de peste 40 de ani, Jasmuheen este activă în 55 de țări, iar cele 42 de cărți i-au fost traduse în 20 de limbi. Este iubită îndeosebi pentru simțul umorului și tehnicile simple, dar puternice, pe care le împărtășește cu generozitate neobosită.
Meditațiile ei sunt dinamice, inspiraționale și aducătoare de conștientizări profunde, iar instrumentele și armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emoționale și mentale adânci.
În 2007, a înființat Ambasada Păcii, cu programe de armonizare personală, globală și universală. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vieții pentru peste 15 milioane de oameni până acum.

Durata: 14-17 iunie, zilnic de la 10.00 la 18.00
Locație: Sala Roma, Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti
Prețul evenimentului este de 999 lei. Biletele le puteți cumpăra de aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!