Acasa » Jim Rohn: plecarea unei legende

Jim Rohn: plecarea unei legende

Ieri, 5 decembrie 2009, unul dintre mentorii mei si mentor pentru milioane de oameni peste tot in lume, Jim Rohn, ne-a parasit pentru un loc mai bun.

Jim Rohn, mentor pentru milioane de oameni
Jim Rohn, mentor pentru milioane de oameni

Jim Rohn a fost unul dintre primii autori de business si literatura motivationala pe care i-am citit si care mi-au influentat radical gandirea si munca mea in training, afaceri si chiar la nivel personal.

Cuvintele sunt de prisos, mai ales cand pagina de tribut oferita de colegii sai are deja atat de multe mesaje de la oameni pe care i-a influentat prin seminariile sale, prin cartile si filosofia lui de business. Sunteti invitati sa lasati si voi un mesaj pe acea pagina sau aici.

Ii vom duce lipsa, cu siguranta. Acum e randul nostru sa aratam ce putem.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!