Acasa » Joi avem Empower Connect in Bucuresti

Joi avem Empower Connect in Bucuresti

Dragi prieteni, va asteptam joi la o noua editie Empower Connect in Bucuresti!

Joi, 3 octombrie 2013

in Bucuresti

Inceputul lunii octombrie este o ocazie destul de buna sa ne re-conectam. Prin urmare asa cum v-ati obisnuit, in aceasta saptamna vom avea o noua intalnire Empower Connect. :)

Tema din aceasta luna este Cum ne conectam prin hobby-urile noastre? Vom discuta despre ce ne place mai mult, cum ne petrecem timpul liber cu folos, cum facem bani din hobby-urile noastre si mai ales cum ne ajuta hobby-urile sa ne dezvoltam. Vom trece prin agenda calatoriilor, a biciclistilor, a sporturilor de munte, de iarna si chiar a sporturilor extreme. Si cu siguranta, daca nu am gasit un hobby pana acum, vom fi cel putin inspirati sa incercam unul dintre ele.

Vorba cantecului: „Ne vedem joi”, 3 octombrie 2013.

Accesul este gratuit! Pentru detalii despre eveniment si procedura de inscriere, click aici pentru a intra pe siteul proiectului!

Ce este Empower Connect

Empower Connect este o platforma de socializare offline dedicata tuturor celor interesati de dezvoltarea personala si profesionala. Empower Connect este un proiect format din intalniri gratuite unde sunt bineveniti toti cei care doresc sa ne vada, sa cunoasca alti oameni interesati de acest domeniu si sa socializeze.

La Empower Connect te intalnesti cu membri ai echipei Empower, cu traineri, consultanti, antreprenori, profesionisti in diverse domenii. Gasesti la un loc furnizorii si clientii in domeniul dezvoltarii personale si profesionale si pe toti pasionatii acestui domeniu.

Va asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!