Acasa » LEAD: cum poti sa devii lider

LEAD: cum poti sa devii lider

Empower va recomanda un program de leadership pentru tineri prin care, intr-un context integrat, poti obtine abilitatile unui lider veritabil.

Cu putin efort oricine poate gasi informatii de calitate despre leadership si inteligenta emotionala. Ceea ce e mai greu de gasit este contextul in care sa le pui in practica, un mediu de invatare fara presiunea pierderii slujbei sau a afacerii in caz ca gresesti ceva.

Proiectul LEAD face exact asta. Iti ofera acces la informatii si modele (mentori), dar mai ales te plaseaza intr-un context in care poti sa pui in aplicare ceea ce ai invatat teoretic.

Proiectul are 3 faze:
Faza I – Conferinta 9-10 Martie
Faza a II-a – Workshop-uri si sesiuni de mentorare 12 -16 Martie
Faza a III-a – Proiect practic 1-7 Aprilie

Vorbitorii – David Ginn, director de Leadership & Resurse Umane pentru organizatia New Life Eastern Europe si John Henderson, 33 de ani de experienta in Leadership Development in Statele Unite, Noua Zeelanda, Asia, America Centrala si Europa de Vest – vor sustine partea teoretica si sectiunea de workshopuri.

Impreuna cu un mentor vei trasa un plan de dezvoltare personala cu obiective masurabile si pasi concreti de facut pentru atingerea acestora. In cadrul proiectului practic, in echipa din care vei face parte, iti vei asuma un rol care sa-ti permita sa faci o parte din pasii concreti din planul de dezvoltare.

Participand la cele trei faze ale proiectului vei afla, vei intelege si vei practica responsabilitatile si rolurile unui lider. Mai multe informatii despre program si inscriere gasesti pe www.lideriidemaine.ro.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!