Acasa » Legatura dintre horoscop, dietă și sănătate

Legatura dintre horoscop, dietă și sănătate

Semnul sub care se naste fiecare are influente asupra unor multitudini de aspect ale vietii, multe dintre care sunt trecute adesea cu vederea. Intr-un horoscop zilnic se mentioneaza de exemplu detalii generale legate de job sau relatii, iar intr-un horoscop 2019 mai complex spre exemplu, ce se intinde pe un an intreg, se mentioneaza bani, cariera, familie, dar si sanatatea. Astrologii sustin ca semnul sub care ne nastem ne poate influenta starea de sanatate si chiar mai mult, ca dieta alimentara trebuie construita in functie de tipul de semn sub care o persoana se afla – foc, pamant, aer sau apa.

Fiecare persoana poate experimenta perioade de exces sau deficienta a elementului constituent ce afecteaza sanatatea insa acestea pot fi corectate printr-o dieta corespunzatoare

Semnele de foc – Berbec, Leu, Sagetator

Focul controleaza functia de digestive, arderea caloriilor si absoabtia mancarii. Focul purifica de asemenea organimsul de toxine bacteria si virusi astfel ca semnele de foc se lupta in general mai usor cu boliile decat alte semne.

Foc in exces: Atunci cand persoanele sub semnele de foc au prea mult foc in ele devin nerabdatore, agitate, nervoase, iar pe plan medical acest fapt poate rezulta in hipertensiune, boli de inima, ulcer sau inflamatii. Astfel de problem se pot rezulva cu mancaruri reci si legume crude mai ales cele din care se consuma radacinile si cereale. In astfel de situatii native trebuie sa evite carnea rosie si mancarea picanta.

Definicienta de foc: Atunci cand persoanele sub semenele de foc au prea putin foc acestea devin mult mai predispose bolilor, iar vindecarea dureaza mai mult, aparand problem cu digestia. In aceste situatii se recomanda lamaiile, iaurturile, mustarul si trebuiesc evitate laptele, legumele negatite si carnea.

Semnele de aer – Gemeni, Balanta, Varasator

Aerul controleaza sistemul nervos rinichii si plamanii. Semenele de aer din horoscop sunt sensibile si pot fi dezechilibrate usor.

Aer in exces: Epuizare, piele si par uscate, insomnia, pierderea memoriei sunt semne ale excesului de aer caz in care se recomanda legumele gatite, nuciile si crutoane si trebuiesc evitate mancarurile negatite, cerealele si zaharul rafinat.

Deficienta de aer: Cand aceste element este prea putin in organismul nativilor deficient se manifesta prin lipsa de energie, sistem nervos slabit si se recomanda multe mancaruri crude sucuri de legume si cereal sub toate formele dar trebuiesc evitate prajelile.

Semenele de apa – Scorpion, Pesti, Rac

Elementul de apa controleaza sistemele reproductive si linfatice, inclusive lichidele din organism. Semnele de apa sunt sensibile la bacteria si virusi iar problemele de sanatate la aceste semne au adesea de a face cu component emotionale.

Apa in exces: Persoanele cu semenele de apa in horoscop au un metabolism incet, digestive si asimilare defectuase. Apa in excess se poate transfroma in mucus, chisturi, tumori si unflaturi dar si candida. In cazul semnelor de apa doar dieta nu este de ajuns pentru a rezolvaproblemele, este nevoie si de o crestere in activitatea fizica. Se recomanda legume gatita, boabe de toate felurile si fructe si trebuiesc evitate mancarurile grase, produsele lactate, dulcurile, painea si sarea.

Deficienta de apa: Dificienta de apa este similara ca simptome cu deficient de aer mainfestanduse prin uscaciune a pielii si a parului, deshidratare si dificultati in timpul somnului. Se recomanda cereal, orez, alge, lactate si zaharuri natural dar trebuiesc evitate diureticele natural.

Semnele de pamant –Taur, Fecioara, Capricorn

Pamantul este elemental esential pentru cresterea reproducerea si repararea tesuturilor. Elementele de pamant tind sa ai problem cu greutatea, tumori si problem cu glanda dar sunt mai rezistenti la raceli si gripe decat orice alt semn.

Exces de pamant: Excesul se traduce in general prin metabolism si digestive incite, piele groasa, scleroza, deposite de calciu, tumori sau pilozitate excesiva. Se recomanda consumarea salatelor de fructe, legume la tiga cu condiment, sucuri supe si ceaiuri dar trebuie evitata mancarea greoie.

Deficienta de pamant: Persoanele cu aceasta problema tind sa ignore problemele de sanatate sis a doarma excesiv. Acestia au nevoie de carne, lactate, legume, branza, unt, zahar si ulei insa nu le sunt benefice fructele si mancarurile crude.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!