Acasa » Lentile de contact colorate pentru ocazii speciale. Cum să impresionezi încă de la prima impresie?

Lentile de contact colorate pentru ocazii speciale. Cum să impresionezi încă de la prima impresie?

Un set de lentile de contact colorate este disponibil oricărui tip de utilizatori, fie că au sau nu nevoie de corecţie optică. De ce? Pentru că setul de lentile de contact colorate este destinat, în primul rând, pentru a reda farmecul ochilor, pentru a da o nouă faţă culoritului acestora, dar şi pentru a crea o impresie bună încă de prima întalnire.

Lentilele de contact colorate schimbă complet culoarea ochilor tăi, deoarece sunt disponibile într-o paletă generoasă de culori convenţionale sau neconvenţionale. Mai exact, pe pagina oficială a unor comercianţi români acreditaţi, ca de exemplu optilen.ro, vei regasi exact paleta de accesorii oftalmologice pe care ţi-o doreşti.

Soluţii moderne pentru sporirea culorii!

Dacă îţi doreşti cu tot dinadinsul să participi la un carnaval, la o zi de naştere sau la o petrecere de Halloween sau de Revelion, vrei să arăţi cu totul suprinzător şi să dai un suflu nou aspectului tău estetic. Asta fac lentilele de contact colorate, care sunt percepute drept o alternativă modernă pentru sporirea culorii. 

Concret, în funcţie de tematica carnavalului, poţi alege nuanţa de culoare care se potriveşte. Aşa că poţi opta dintr-o paletă generoasă de culori, precum Sea Green, Pacific Blue sau Carribean Aqua, în cazul lentilelor de contact colorate FreshLook Dimensions, ori Natural Shimmer sau Natural Sparkle, în cazul lentilelor de contact Acuvue 1-Day Define. Natural Shimmer este o culoare intensă, care intensifică culoarea irisului, redându-i un farmec inconfundabil. In paralel, culoarea Natural Sparkle accentuează stralucirea ochilor, pentru a emana un farmec debordant în orice moment al zilei.

Culorile se aleg în funcţie de ţinuta sau tonul vestimentar, cum ar fi în cazul Halloween, sau în funcţie de natura evenimentului la care participi: Revelion sau zi de naştere. Poţi comanda online orice tip de lentile colorate, mai ales ca vine si acea zi specială din an, Black Friday!

Combină stralucirea ochilor cu hidratarea acestora

Lentilele de contact colorate contribuie şi la asigurarea unui nivel de hidratare adecvat a ochiului, pe lângă stralucirea şi rafinamentul pe care il oferă prin schimbarea şarmantă a culorii irisului.

Concret, lentilele de contact colorate zilnice Acuvue 1–Day Define sunt responsabile cu reţinerea apei în lentilă, cu ajutorul tehnologiei Lacreon în legare PVP. Astfel, ochiul se menţine hidratat pe parcursul intregii zile si nu resimte senzatia de uscaciune sau oboseala la finalul zilei.

Graţie tehnologiei BEAUTY infasurata IN CONFORT™, pigmentul este complet închis în interiorul materialului 1 Day ACUVUE®MOIST (Etafilcon A) proprietaţi dovedite.

Protecţie maximă contra radiatiilor UV

Unele modele de lentile colorate sunt proiectate sa fie echipate cu filtru UV, care asigura o bariera protectoare contra radiatiilor UVA si UVB. De exemplu, Acuvue 1 Day Define ofera un grad ridicat de protectie impotriva radiatiilor UVA daunatoare (84%) si UVB (98%), astfel incat ochii sunt în siguranşă şi sanatoşi, atat pe timpul sezonului estival, cat si pe timp de iarna. Altele lentile sunt pentru uz zilnic, precum Dailies, oricum ar fi, de Black Friday puteţi descoperi cele mai bune oferte pentru comenzile online!

Arata asa cum vrei de sarbatori!

Până la sărbatori mai este puţin, mai întâi vine Black Friday la magazinele online gen Optilen. De aceea, de sărbători, aspectul estetic şi felul în care arătăm sunt primordiale. Dincolo de grijile unei perioade în care ne aflăm în febra cumpărăturilor pentru Craciun şi anul nou, trebuie sa facem un pic de timp pentru a ne ingriji.

Felul în care ne machiem, ne aranjăm părul sau ne îmbrăcăm atrage, în mod automat, privirile curioase ale celor din jurul nostru, aţintite mereu pentru a specula orice mică slăbiciune.

O vorba arhicunoscută din bătrâni ne învată că “haina îl face pe om”. Dar nu numai vestimentaţia şi stilul în care ne fardăm sau ne coafăm reprezintă  “oglinda” gusturilor noastre.

Cu siguranţă, foarte mulţi dintre noi îşi doresc să aibă o altă culoare a ochilor decât cea cu care au fost înzestraţi. Dar cum se poate, oare, realiza în cel mai uşor mod cu putinţă acest lucru? Aşadar, încercaţi lentilele de contact colorate căci ele sunt „colacul de salvare“ în care vrei să arăţi superb de Craciun, de  Revelion sau de Halloween!

(Sursa foto pixabay)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!