Acasa » Maşina de schimb în caz de accident

Maşina de schimb în caz de accident

Aţi avut ghinionul să fiţi implicat într-un accident rutier, în urma căruia aţi fost victima, iar maşina dumneavoastră nu este într-o stare tocmai bună? Ei bine în această situaţie procedurile sunt destul de complicate şi mai mult decât atât veţi avea nevoie de mult timp. Este necesar în primul rând să stabiliţi micile detalii cu persoană responsabilă de producerea accidentului, precum:

  • Dosarul de dăuna, împreună cu amiabilă completată de ambele persoane;
  • Actele necesare care vă vor fi de ajutor şi dumneavoastră;
  • Obţinerea confirmării pentru reparaţia maşinii.

După ce toate aceste detalii au fost stabilite în prealabil, rămâne să aşteptaţi o perioadă bună până ce maşina dumneavoastră va fi reparată şi vă va fi returnată. Dar până atunci ce faceţi? Aveţi nevoie de maşină urgent, iar mijlocul de transport, pare nu fi cea mai bună soluţie, mai ales atunci când sunteţi nevoiţi să vă deplasaţi cu rapiditate, fie la serviciu, fie trebuie sa îl duceţi pe cel mic la scoală dimineaţa, fie să rezolvaţi diferite treburi ce nu mai pot fi amânate.

Şi atunci auto de schimb vine în ajutorul dumneavoastră şi vă oferă posibilitatea de a opta pentru o maşină similară celei care a fost avariată în urma accidentului rutier În această situaţie plată închirierii maşinii de înlocuire temporară va fi achitata de către compania la care vinovatul are făcută poliţa RCA, fără ca dumneavoastră să fiţi nevoiţi să suportaţi cheltuielile. După stabilirea detaliilor menţionate anterior, şi după ce aţi reuşit să intraţi în posesia actelor, le puteţi trimite celor de la maşină  de inlocuire, urmând ca cererea să fie aprobată, iar în maxim 2 ore veţi putea intra în posesia maşinii înlocuitoare.

După ce maşina dumneavoastră a fost reparată, veţi fi anunţaţi, iar atunci veţi putea merge să returnaţi automobilul chiar de service-ul de unde va vei lua maşina. Însă, în situaţia în care maşina dumneavoastră este declarată a fi dăuna totală, după primirea ofertei de despăgubire autoturismul va putea fi returnat oriunde doriţi dumneavoastră.

Este un serviciu de care poate beneficia orice persoană care a fost victima unui accident rutier, în urma căruia s-a ales cu avarierea maşinii, oriunde pe teritoriul ţării.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!