Acasa » Miscarea de Sanatate 2011 in Muntii Bucegi

Miscarea de Sanatate 2011 in Muntii Bucegi

„Miscarea de Sanatate 2011”, campania nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati, da startul unui weekend cu sport extrem, distractie si actiuni de ecologizare in Muntii Bucegi.

Empower va recomanda evenimentele din campania „Miscarea de Sanatate”

Sambata, 14 mai, se va desfasura traditionalul concurs de schi si snowboard freeride “Cupa Malinului”, pe Valea Malinului din masivul Bucegi. Startul se va da la releul Costila (2.490 de metri altitudine), iar sosirea va fi la 1.000 de metri mai jos. Zeci de participanti vor concura pe un traseu cu un grad mare de dificultate, cu o serie de culoare inguste, iar premierea castigatorilor va avea loc la cabana Gura Diham.

Tot sambata, 14 mai, campania Radio Romania Actualitati “Miscarea de Sanatate 2011” invita ascultatorii la cea de-a patra editie a actiunii de ecologizare “Ziua Canionului 7 scari”, organizata de Asociatia de turism montan “Floare de Colt” din Brasov, Primaria Municipiului Sacele, scoli si licee din judetul Brasov. La eveniment vor participa voluntari din toata tara si de toate varstele, care vor ecologiza sase trasee din masivul Piatra Mare, vor reconditiona panourile informativ/descriptive si se vor bucura de programe distractive si concursuri. La editia anterioara au participat peste 500 de persoane care au reusit sa colecteze sute de saci cu gunoaie si au organizat o inedita parada de moda din materiale reciclabile.

Sustinuta editorial de „Matinal” si „Romania Impreuna”, cele doua emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Miscarea de Sanatate 2011” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia pe tot parcursul anului.

Echipa Empower va provoaca sa participati! :)

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!