Acasa » Miscarea de Sanatate da startul primului cros al primaverii

Miscarea de Sanatate da startul primului cros al primaverii

Campania nationala a Radio Romania „Miscarea de Sanatate”, impreuna cu Expopedia International si Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia, da startul, duminica, 1 aprilie, de la ora 11:00, in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, la primul cros al primaverii.

Organizat sub deviza – „Apa si sport pentru sanatatea ta! – crosul va avea un traseu de aproximativ 3,6 km si va trece prin Piata Victoriei, avand ca linie de finish din nou Piata Charles de Gaulle.

Cros 1 aprilie 2012
Cros 1 aprilie 2012

Primii sase participanti care vor trece linia de sosire vor fi premiati cu trofee si cadouri surpriza! Inscrierile se vor face in ziua evenimentului, incepand cu ora 8.30, in Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Crosul este dedicat Zilei Internationale a Apei si se doreste a fi startul activitatilor in natura, fiind un sport in aer liber pentru toate varstele, la care sunt asteptati sa vina atat cei mici, cat si seniorii amatori sau profesionisti. Participarea la cros este gratuita!

Sustinuta editorial de principalele emisiuni ale postului public de radio, „Miscarea de Sanatate” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio, care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia, pe tot parcursul anului.

Va asteptam!

Pentru informatii suplimentare:
Elena Marinescu – Coordonator PR
Tel: 0756.079.559
Email: [email protected]
Radu Tudor – Coordonator Marketing
Tel: 0744.323.183
Email: [email protected]

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.