Acasa » O seara de relaxare… hipnotica!

O seara de relaxare… hipnotica!

Empower va recomanda doua evenimente de autohipnoza cu Andrei Loiso, un partener apropiat al nostru. Iata mai jos mesajele trainerului pentru voi!

O seara de relaxare… hipnotica!

29 iunie, 3 ore workshop-impact, 99 RON

discount suplimentar 5% pentru cititorii Empower!

Daca acest domeniu este inca o mister pentru tine, atunci te invit sa citesti mai intai articolul „Ce este (auto)hipnoza” din care vei afla cele 6 motive pentru care hipnoza este CEA MAI simpla (si mai eficienta) modalitate de relaxare (si nu numai).

Te invit apoi, dupa ce te-ai convins, sa citesti in continuare despre lucrurile pe care le vei putea realiza dupa ce vei parcurge acest workshop:

 • vei invata cum sa elimini stresul si tensiunea acumulata pe parcursul unei zile…. in 10 secunde;
 • vei putea sa te relaxezi profund, oricand, oriunde, in orice conditii, chiar daca esti in trafic sau in agitatia de la birou;
 • vei experimenta relaxarea hipnotica atat in transa (cu ochii inchisi), cat si cu ochii deschisi;
 • vei afla cum iti poti opri fluxul gandurilor (in special cele negative) atunci cand doresti sa te relaxezi;
 • vei sti cum sa transformi (aproape) instantaneu o stare de tensiune intr-una de relaxare;
 • vei invata un exercitiu simplu care te ajuta sa te relaxezi in 30 secunde cat in 30 de minute de somn;
 • vei invata cum sa te relaxezi mental.

Detalii complete gasesti aici pe site. Pentru inscrieri da un email la [email protected] sau contacteaza-l direct pe Andrei Loiso si spune-i codul SH010512EMP01 pentru a beneficia de 5% discount SUPLIMENTAR (in plus pe langa discounturile si bonusurile oferite deja)!

Autohipnoza Esential

30 iunie-1 iulie, 2 zile training intensiv, 490 RON

discount suplimentar 5% pentru cititorii Empower!

Autohipnoza Esential este workshopul interactiv care te ajuta sa inveti cum poti folosi puterea extraordinara a subconstientului tau… aproape instantaneu!

In primul rand inveti cum sa-ti folosesti toate resursele mintii tale. Apoi inveti sa elimini stresul si tensiunile negative din viata ta, iti imbunatatesti rezultatele in orice activitate pe care o faci si elimini definitiv obiceiurile si rutina nedorita si sa (re)iei controlul asupra vietii tale.

Lucrurile pe care le vei experimenta in workshop-ul Autohipnoza Esential:

 • cel putin 5 exercitii de imaginatie care iti vor arata cat de bine raspunde mintea ta subconstienta chiar la propriile tale sugestii;
 • cel putin 3 tehnici a de intra singur(a) in transa adanca in doar cateva secunde;
 • cele 9 reguli esentiale pentru a concepe si a-ti da sugestiile care functioneaza;
 • cele 7 „Reguli Esentiale al Mintii”;
 • vVei invata cum poti folosi corect capacitatile tale mentale;
 • care este „ingredientul-minune” care face succesul inevitabil!

Detalii complete gasesti aici pe site. Pentru inscrieri da un email la [email protected] sau contacteaza-l direct pe Andrei Loiso si spune-i codul SH010512EMP01 pentru a beneficia de 5% discount SUPLIMENTAR (in plus pe langa discounturile si bonusurile oferite deja)!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

 1. O persoană vă induce hipnoza fără acordul dvs. Vă aduce într-o transă adâncă din care nu puteți ieși. Vă dă prin telefon sugestii care vă fac să reacționați după bunul lui plac. Vă trimite E-mailuri tot cu același scop. Face același lucru și cu mama dvs. și îi induce astfel paralizia (susținând că astfel o tratează). NU V-AȚI DAT ACORDUL PENTRU ASTA, NICI MAMA DVS. NU A FĂCUT-O. POVESTEA CONTINUĂ 1 AN, 2 ANI, 3 ANI…
  Ce faceți? Vă adresați Poliției?

 2. Vi s-a indus o transă hipnotică și vi se dă o sugestie astfel încât să o vedeți pe mama dvs. murind și asta de mai multe ori la anumite intervale de timp. Când va muri în realitate veți fi mai bine pregătit? Poate concepe un om o asemenea absurditate susținând că face terapie unei familii astfel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!