Acasa » Orele suplimentare inseamna productivitate si profit suplimentar

Orele suplimentare inseamna productivitate si profit suplimentar

Poate, sau poate ca nu! A devenit un trend din ce in ce mai mare in Romania (copie fidela a modelului american), sa petrecem mai mult timp la serviciu, sa lucram peste program, sa castigam mai mult pentru ca in final sa ne fie mai bine.

Angajatii din multinationale stiu cel mai bine la ce ma refer – dar nu numai ei. Problema este ca fiecare isi are limitele sale. Pentru fiecare persoana exista un punct incepand de la care orele suplimentare determina scaderea calitatii muncii si cresterea stresului.

Intre plusul de productivitate determinat de orele suplimentare si scaderea calitatii si a creativitatii rezultatelor acelor ore suplimentare pare sa fie o linie de demarcatie foarte subtila.

Mergi cu piciorul cel bun inainte si nu-l tari pe celalalt

In plus, cauza principala a scaderii productivitatii oriunde in lumea o reprezinta problemele din casnicie.

Ghiciti de unde vin aceste probleme in cea mai mare parte a timpului? Se pare ca multi oameni care lucreaza ore suplimentare pentru a fi mai productivi, ajung de fapt sa-si puna in dificultate atat productivitatea cat si si viata personala. Cei care lucreaza prea mult isi pot pierde capacitatea de a aprecia si a atinge telurile sefului lor.

Viata personala, familia si munca sunt importante in egala masura, iar liderii si managerii ascutiti la minte sunt constienti de acest lucru. Cea mai buna metoda de a avea succes este sa mentinem acest echilibru.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.