Acasa » Pre-lansam Empower Connect!

Pre-lansam Empower Connect!

Suntem gata! Din acest moment pre-lansam Empower Connect. Blogul este gata, putem sa comunicam cu voi… si voi puteti sa ne dati feedback si intrebari. Incepem sa venim in tara sa ne cunoastem.

Prima intalnire (lansarea oficiala a proiectului) va fi in Bucuresti la inceputul lunii martie. Apoi pe 21 martie avem prima intalnire Empower Connect in Timisoara. Intre timp stabilim oamenii care se vor ocupa de organizare in orasele tarii (si peste hotare) si pregatim terenul pentru a va oferi Empower Connect (si nu numai) in cat mai multe locuri.

Va sugeram sa cititi cu atentie ce este Empower Connect, cum se desfasoara intalnirile si care sunt beneficiile participarii.

Aveti si o harta a oraselor-gazda care se dezvolta mereu si detalii despre cum puteti aduce Empower Connect in orasul vostru.

Ne bucuram sa stim interesul vostru pentru Empower si pentru dezvoltarea proiectului la nivel local. Asteptam feedback, intrebari, orice fel de comentarii. :)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Dupa parerea mea, Empower Connect este unul din cele mai bune lucruri care i s-au intamplat Romaniei in toata istoria ei, si nu exagerez cand spun asta. Daca in timpul regimului comunist, Cenaclul Flacara insemna o gura de aer proaspat intr-o inchisoare otravita, atunci un grup de oameni care discuta despre dezvoltare personala (evolutie individuala) este ceea ce va indrepta Romania spre mult visata schimbare de mentalitate si spre o viata fericita.
    Sa sustinem asemenea proiecte, sa le extindem si sa le facem oficiale. Cu ajutorul internetului si a participarii noastre in numar mare, se va crea o miscare ce va uni micile celule izolate in cel mai de dorit uragan. (Ah, ce activist si revolutionar suna,….. si ce-mi place).
    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!