Acasa » Programe de master Access MBA in Bucuresti

Programe de master Access MBA in Bucuresti

Ne face placere sa va reamintim de intalnirile Access MBA dedicate programelor MBA.

Access MBA Masters

Bucuresti, 2 noiembrie 2013

Organizatorii va invita la un eveniment cu format unic si personalizat care va ajuta sa selectati programul MBA potrivit pentru voi. Beneficiati de un format unic de intalniri ghidate pentru a selecta programul de master potrivit pentru voi:

  • ateliere tematice in domeniul finantelor, managementului, marketingului, relatiilor internationale, ingineriei si nu numai
  • intalniri personalizate cu directori ai departamentelor de admitere
  • sesiuni individuale pentru programe internationale de master
  • oportunitati de obtinere a burselor pe site!

Access Masters Sunt peste 100 de scoli de studii economice care participa la Turneul de toamna Access MBA! Pentru a participa la eveniment, trebuie sa va inregistrati pe siteul Access MBA chiar aici. Tot acolo gasiti informatii complete.

Noi in Empower ne bucuram ca putem sa fim parteneri in cadrul acestor evenimente si sustinem initiativele de management si antreprenoriat la cel mai inalt nivel.

Va dorim mult succes si inspiratie, organizatorii va asteapta!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!