Acasa » Puterea butonului send

Puterea butonului send

Un pic mai mult de o ora. Atat a durat pana sa dau send. Plimbam cursorul in sus si in jos si parca nu reuseam sa ma decid. Ori da ori nu? Pare ridicol. Dar asa am descoperit puterea butonului Send.

Un click

In momentul in care introduci o adresa de email stii ca mesajul tau va ajunge la acel cineva si nu la altul. E nevoie de un singur click pentru a strabate distanta.

Poti controla doar modul in care transmiti mesajul, nu si cum va fi el primit de celalalt. Nu poti sti ce se va intampla dupa aceea.

Atat timp cat este inca la tine il poti intoarce pe toate partile, poti adauga, sterge sau chiar anula. Iti poti imagina oricate reactii si interpretari posibile ar incerca destinatarul in momentul primirii. Insa o data trimis mesajul, nu il mai poti intoarce.

O intentie intalneste aproape intotdeauna o reactie. Una singura din atatea posibile. O tresarire, un anume „hmm…”. Inainte de acel click, toate coexista in imaginatia ta. Dupa, doar una, cea a destinatarului.

Bla, bla, bla… chiar asa?!

Vorbim pentru ca exista ceva ce ne impinge sa vorbim. Ceva din mine provoaca altceva din tine sa reactioneze, sa emita semne, sa se indrepte inspre mine.

Fie ca tu poti sau nu sa numesti acel ceva care te indeamna, insasi aparitia lui misterioasa te cheama sa-l descoperi. Si stabilesti conexiuni, de orice fel. Te indrepti, privesti, vorbesti…

Mici sau mari, cuvintele te arunca in afara. Inspre ceilalti. Unii te devoreaza, te inghit, altii te imbratiseaza, te cuprind.

Asa ca e un „ceva” care face ca „bla, bla, bla…” sa existe. Un ceva inca nedefinit care ne face sa riscam. Sa ne izbim continuu de nenumarati „hmm…”.

Aplica

  • Cat din tine trimiti catre altii in fiecare zi?
  • Cat din ce ai trimis poti sa retragi sau sa reformulezi?
  • De care „hmm…” anume te feresti sau de al cui?
  • Esti mai degraba in mesajul pe care il trimiti sau in raspunsul pe care il primesti?

Ce iti raspunzi? Tu decizi.

Intotdeauna stii ce trimiti, niciodata nu stii ce primesti. Acest act de „a trimite” ceva catre altcineva e puternic. O privire, un gest, un cuvant? Da-le si se vor primi!

Butonul e in afara ta, e pe ecran. Dar nu in afara ta, ci in tine e puterea butonului send. Click?!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

5 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!