Acasa » Puterea cash flow-ului

Puterea cash flow-ului

Am mai scris despre blogul de finante personale Get Rich Slowly intr-un articol din Milionarul Mioritic.

Blogul lui J. D. Roth mi-a facut o impresie placut din prima, cum de altfel trebuie sa fi fost si cu cei aproape 50.000 de abonati ai sai. Plin de articole de valoare, un design placut, functionalitate buna, in general un blog usor de urmarit.

Revin la aceasta dragoste veche (este unul dintre primele bloguri pe care am inceput sa le urmaresc zilnic) pentru a va semnala un articol despre cash flow. Fluxul de bani cum ar spune romanul.

Termenul de cash flow este un foarte indragit in lumea finantelor in general si al finantelor personale in special. Este un fel de star, pentru ca il vezi citat de specialisti si nespecialisti deopotriva. A fost folosit de Robert Kiyosaki in cartile sale, unde a fost explicat prin imagini grafice sugestive (va recomand ca lectura de inceput Tata bogat, tata sarac), o carte de baza care ar trebui citita de toata lumea.

In esenta fluxul de bani sau de monetar trebuie urmarit atent, fie ca e vorba de banii tai sau ai familiei tale, fie ca se refera la activitatea financiara a unei firme multinationale. Pentru a prospera financiar, cash flow-ul trebuie sa fie pozitiv. Mai simplu spus, sa intre mai multi bani decat se cheltuie.

Pare stupid, dar aceasta este legea fundamentala a bogatiei. Atat timp cat veniturile tale depasesc cheltuielile tale, luna de luna, esti condamnat sa te imbogatesti. Multa lume stie (sau banuieste) acest lucru, insa putini il aplica. Despre acest subiect in alt articol.

Pana atunci va invit sa cititi The Power of Cash Flow.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. Sunt un cautator la fel ca tine,schimbarile concrete apar foarte greu si presupun multa munca.Felicitari pentru sait si pentru experientele impartasite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!