Acasa » Rochia este piesa de rezistenţă în garderoba oricărei femei

Rochia este piesa de rezistenţă în garderoba oricărei femei

De fiecare dată când am ocazia să particip la un eveniment, încerc să arunc cât mai departe în dulap orice haină care are legătură directă cu pantalonii. Îmi propun de fiecare dată să aleg o rochie sau cel puțin o fustă pentru seara respectivă. Nu reușesc întotdeauna, dar măcar încerc. :)

Întotdeauna am admirat doamnele sau domnișoarele care mereu le vezi în rochii sau fuste. Am admirat, desigur, și toate persoanele de gen feminin care au trăit în trecut îmbrăcate doar în rochii. Nu este deloc ușor să porți rochii în fiecare zi și mai ales rochii mari și grele cum erau pe timpuri.

Acum ne este mai ușor, comod și… suntem sexy.

Dacă lucrezi în bancă, corporație sau oricare instituție publică, o ținută decentă alcătuită dintr-o rochie sau fustă, la fel decente, te scoate în evidență. Este nevoie să-ți compui ținutele în fiecare zi și desigur să nu să se repete. Că așa suntem noi fetele, ne îmbrăcăm de dragul/privirea altor fete. :)

În acest articol vreau să vă spun părerea mea despre ce rochii nu ar trebui să lipsească din garderoba unei doamne care lucreză la birou.

  • Rochie casual

Probabil mai toate fetele au prin dulap o rochie simplă, casual care poarte fi purtată chiar și cu adidași. Dacă în vreo  zi ai prefera să lași pantofii cu toc, ai putea încerca o ținută cu adidași, dacă desigur, este genul tău.

  • Rochie din dantelă

Poate ți se potrivește sau poate nu. Rochia din dantelă este perfectă pentru o zi la birou. Combinată cu niște sandale cu platformă sau fară, sigur vei atrage atenția.

  • Rochie de cocktail

Este preferata mea. Dacă ești slabuță, îți va ascunde acest lucru. Dacă ești grasuță, la fel. :)

Este o alegere perfectă indiferent de siluetă pentru o petrecere cocktail sau semi-formală. Dacă știi că după serviciu vei participa la vreun eveniment, poți cu ușurință să te îmbraci cu un sacou pe timpul zilei și pe care, cel mai probabil, îl vei lăsa la garderobă cânde vei ajunge la petrecere.

  • Rochie roșie și una neagră

Roșul te va ajuta să atragi privirile. Vei ieși în evidență, mai ales dacă ești printre primele zile la noul loc de muncă.

Negrul îți va da un ton de eleganță și la fel ca și rochia roșie vei fi urmărită cu privirea atât de băieți cât și de fete. :)

  • Rochie de seară

Este nevoie să avem în garderoba noastră și o rochie de seară. Chiar dacă găsim în magazine o mulțime de exemple pentru rochii de seară, să nu uităm să alegem rochia care ni se potrivește. Nu este neaparat nevoie să fie lungă. Dacă ești minionă și știi că rochia lungă de seară te dezavantajează, poți găsi o rochie care să-ți stea bine și să fie până la genunchi, cum este rochia din poza de mai jos.rochia de seară

  • Rochie camașă

Dintr-o simplă cămașă bărbătească designerii rochii de searăau creat un articol elegant pentru femei. Această rochie se potrivește de minune și cu pantofi sport și cu toc. Se poate purta cu niște blugi skinny la birou și sigur te vei simți confortabilă.

  • Rochie care și se potrivește

La urma urmei, rochia care și se potrivește nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Rochia în care te simți tu cel mai bine, în care ești tu! Care te definește și care te reprezintă. Nu este neapărat nevoie să le ai pe toate cele de mai sus, dacă știi că nu te avantajează tinând cont de silueta ta. Mai bine să fii într-o rochița simplă dar care știi tu că ți se potrivește, că este ceea ce-ți dorești și mai mult decât atât – te-ai îmbrăca zilnic cu ea. :)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!