Acasa » Serile AS cu Andy Szekely si invitatii sai: 22-26 aprilie in Romania

Serile AS cu Andy Szekely si invitatii sai: 22-26 aprilie in Romania

Avem placerea sa va recomandam un turneu cu totul special: este vorba despre Serile AS cu Andy Szekely si invitatii sai in perioada 22-26 aprilie in 5 orase din Romania!

22-26 aprilie in Timisoara, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Craiova

Alaturi de Andy Szekely, Lorand Sasz, Diana Vitan, Ciprian Stavar, Petrus Stuparu si Calin Iepure, va invitam la un eveniment de exceptie in care puteti sa invatati de la 6 profesionisti ai comunicarii cum sa influentati cu integritate si cum sa convingeti cu mai multa putere.

Tema evenimentului: Comunica! Influenteaza! Convinge!

Priviti mai jos filmul de prezentare care chiar merita vazut (are 50 de secunde):

Daca filmul nu apare in RSS sau email, dati click aici pentru a-l vedea direct pe siteul Serile AS!

Cand si unde?

Evenimentul are loc intre 22-26 aprilie (saptamana viitoare) in fiecare SEARA la Timisoara, Sibiu, Brasov, Bucuresti si Craiova. Ce mai asteptati? Intrati pe site pentru a vedea lista de beneficii (ce contine pachetul evenimentului) si rezervati-va locurile!

Va asteptam cu drag!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. As vrea sa particip la acest eveniment. Sunt bibliotecara la Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” deci pot spune ca lucrez in comunicare iar prin evenimentele ce le propun publicului si prin informatiile pe care le dau utilizatorilor sunt formator de opinie.
    Imi place sa invat lucruri noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!