Acasa » Speaker Secrets: pachet special de la Andy Szekely

Speaker Secrets: pachet special de la Andy Szekely

Avem placerea sa va recomandam un pachet special de Craciun al lui Andy Szekely, unul dintre cei mai apreciati traineri romani si colaborator apropiat Empower. Este vorba de Speaker Secrets, un pachet cu 4 CD-uri si 4 DVD-uri pentru care aveti garantie pe satisfactie timp de 60 de zile!

Speaker Secrets: pentru vorbitorii in public profesionisti si nu numai!

Andy v-a pregatit un pachet deosebit care cuprinde cele mai puternice informatii si abilitati de care toti cei care vorbesc in public se pot folosi pentru a influenta cu integritate audienta.

Speaker Secrets - pachet special de la Andy Szekely
Speaker Secrets - pachet special de la Andy Szekely

Oricine poate folosi cu succes secretele vorbitorilor publici pentru a:

  • castiga notorietatea in meseria sa;
  • conduce, motiva si sa inspira grupuri de oameni;
  • transmite ideile intr-un mod clar, convingator si usor de inteles catre sefi, angajati si colegi.

Pachet complet de 4 CD-uri si 4 DVD-uri plus un bonus!

Pachetul contine 4 CD-uri si 4 DVD-uri cu secretele speakerilor de succes si, in plus, vine si cu un bonus „40 de strategii verificate pentru succesul prezentarilor cu public”.

In total pretul pachetului este de 287 RON (TVA inclus, taxe curier incluse). Mai mult, asa cum am mentionat deja, Andy va ofera garantie pe satisfactie timp de 60 de zile. Puteti testa informatiile 60 de zile si daca, din orice motiv, credeti ca nu merita investitia, returnati pachetul si primiti toti banii inapoi.

Cine este Andy Szekely

Andy este, simplu spus, unul dintre cei mai apreciati traineri romani, avand peste 12 ani de experienta in piata dezvoltarii personale si profesionale din Romania. Este specializat in persuasiune, tehnici de influentare si public speaking. Detalii complete despre Andy gasiti aici si puteti vedea si testimoniale video.

Detalii complete

Ce mai asteptati? Intrati pe pagina lui Andy si cititi toate detaliile pachetului, ce contine fiecare produs educational si comandati fara riscuri pachetul!

Alegere inspirata, asa cum spune Andy!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!