Acasa » Sustinem „Miscarea de Sanatate 2010”

Sustinem „Miscarea de Sanatate 2010”

Empower sustine initiativa Radio Romania Actualitati (RRA) in provocarea lansata de ei ascultatorilor pentru a face miscare si a avea grija de sanatatea lor.

In zilele de 11 si 12 februarie, emisiunea “Romania Impreuna” a postului “Radio Romania Actualitati” isi provoaca ascultatorii la “Miscarea de Sanatate 2010”. Aceasta campanie anuala dedicata sportului in aer liber este un proiect exclusiv al RRA si trece din zona undelor hertziene in cea a sportului efectiv prin intermediul unui eveniment desfasurat pe partia Parc din Vatra Dornei, cu sprijinul Primariei Vatra Dornei.

Va invitam la miscare pe partie (si nu numai)

Prima astfel de campanie pe termen lung initiata de un post de radio urmareste sa-i indemne pe toti ascultatorii la miscare, promovand pentru inceput sporturile de iarna si tot mai atractiva zona turistica Vatra Dornei. Vor urma editii de primavara, vara si toamna, fiecare indemnand la un alt gen de sporturi si invitand ascultatorii sa vina in mereu alte zone, contribuind la dezvoltarea turismului romanesc.

“Suntem aproape de publicul nostru tanar, energic si dinamic si de aceea ne-am gandit sa-i oferim oportunitati de miscare si satisfactii pe tot parcursul anului,” a declarat redactorul sef al RRA, Doina Jalea. „Ii invitam pe cat mai multi dintre ascultatori sa ni se alature in Miscarea de sanatate 2010!”

Concursuri si multe surprize

Organizatorii v-au pregatit numeroase concursuri si surprize atat la aceasta editie, cat si la urmatoarele.

Aflati detalii printr-un click aici: accesati comunicatul de presa care contine informatii complete. Pentru feedback, intrebari si orice fel de comentarii, puteti lua legatura cu Elena Marinescu, coordonator PR, la email [email protected].

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.