Warning: Constant AUTH_SALT already defined in /home/empower/public_html/wp-config.php on line 130

Warning: Constant SECURE_AUTH_SALT already defined in /home/empower/public_html/wp-config.php on line 131

Warning: Constant LOGGED_IN_SALT already defined in /home/empower/public_html/wp-config.php on line 132

Warning: Constant NONCE_SALT already defined in /home/empower/public_html/wp-config.php on line 133

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 41

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 46

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 47

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 48

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 49

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 50

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/empower/public_html/wp-config.php:130) in /home/empower/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 51
Ti-e drag de tine? - empower.ro
Acasa » Ti-e drag de tine?

Ti-e drag de tine?

Educi un barbat, educi un barbat. Educi o femeie, educi o intreaga generatie.
– Brigham Young

Rolul femeii in tot ce inseamna educatie este primordial, intrucat ea este cea care da nastere si hraneste oamenii din familia ei cu iubire si afectiune. Putem spune ca prin ea trece o generatie intreaga.

Deloc intamplator intalnim cel mai mult femeile in domenii precum educatie, sanatate si asistenta. Nimic nu se compara cu grija si tandretea de care o femeie e capabila cand ingrijeste un copil, un bolnav sau pur si simplu e acolo pentru a oferi sprijin moral.

Preocupata fiind inca din copilarie de tot ce inseamna educatie si informatie valoroasa, am ales sa lucrez in primul rand cu femei. Principalul motiv este ca sunt si eu la randul femeie si am inteles ca orice transformare porneste de la mine insami. Si pentru ca imi doresc ca lucrurile valoroase pe care le-am invatat sa ajunga la cati mai multi oameni, mi-am dat seama ca femeia prin ea insasi este calea.

Femeia are un stil aparte de a transmite informatia prin simpla ei prezenta, prin stralucirea pe care o emana si prin capacitatea nelimitata de a iubi. Femeia comunica cel mai bine cu trupul si cu inima ei.

Chiar daca la ora actuala femeile isi revarsa frustrarile printr-o mare de cuvinte, cel mai bun mijloc de a se exprima pe sine ramane limbajul trupului si al inimii. Poate de aceea arta e printre cele mai potrivite forme de exprimare si autocunoastere pentru o femeie.

Insa ce cale poate fi o femeie pentru ceilalti daca ea nu se cunoaste si nu se iubeste pe sine? Se straduieste sa fie frumoasa la exterior, fara sa se uite in oglinda profund si sa observe ca ochii ei nu mai stralucesc si buzele nu mai stiu zambi natural. Se chinuie din rasputeri sa fie PERFECTA, sa fie buna la toate, sa-i multumeasca pe toti calcand peste nevoile ei personale esentiale, iar apoi cade franta de oboseala, lipsita de pofta de viata sau chiar bolnava, victimizandu-se.

Camil Petrescu spunea

Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, atunci n-ai vazut niciodata o femeie frumoasa.

As completa spunand ca daca nu ai vazut o femeie care se iubeste si se respecta pe sine, atunci nu ai vazut inca adevarata frumusete feminina.

Tie ti-e drag de tine?

Te intreb pentru ca stiu ca e mai usor sa ii indragesti mai intai pe ceilalti, intrucat ti s-a spus mereu ca asta ar fi ordinea si ca asta e calea spre mantuire. Dar e ca si cum ai spune ca doar ramurile unui copac il fac copac, ca radacinile sunt irelevante.

In plus, e usor sa crezi ca te iubesti pe tine cand iti merge bine, cand ti se spune ca esti foarte frumoasa si cand ceilalti iti fac poftele, insa doar cand esti cazuta si dai de greu afli cat de mult te iubesti de fapt pe tine.

Din fericire traim vremuri in care femeile se desteapta si incep sa-si inteleaga si sa-si asume rolul extrem de important in transformarea lumii. Dar pentru a si-l asuma, e nevoie mai intai ca femeia sa preia responsabilitatea asupra propriei vieti, sa-si respecte nevoile fiintei, sa aiba curajul sa spuna NU daca asa simte si DA cand viata ii ofera oportunitati de a creste.

Nu mai este timp de plangere de mila si de dat vina pe altii sau pe altceva pentru nefericirea noastra ca femei. Suntem singurele responsabile de ceea ce ni se intampla pentru ca noi am PERMIS si permitem asta. Si atunci de ce sa nu permitem fericirii sa intre in viata noastra? Pentru ca nu credem ca meritam?

De doi ani experimentez astfel pe pielea mea tot ce inseamna feminitatea si multiplele ei aspecte. De atunci nu ma pot satura de mine, de complexitatea femeii din interiorul meu si mereu descopar ceva inedit la mine sau pur si simplu ma privesc cu alti ochi… cu ochii dragostei.

Si totul a inceput cu o femeie minunata care m-a initiat in aceasta arta de a fi femeie, mi-a aratat cat de eronat ma raportam la frumusetea si la feminitatea mea, ca nu-mi cunosteam aproape deloc trupul, ca nu stiam aproape nimic despre adevarata semnificatie a menstruatiei, a orgasmului, a potentialului creativ din uterul meu.

Experienta feminitatii

Ce a urmat dupa au fost stari greu de descris in cuvinte. Si pentru ca si eu la randul meu ma exprim mai bine cu ajutorul trupului, te invit la un curs in care asta vom experimenta. Iti vom crea spatiul necesar pentru ca tu sa poti intra mai bine in tine insati, in feminitatea ta, in sufletul tau.

Din experienta, cel mai inaltator e cand faci asta alaturi de alte femei, se creeaza o energie de grup si o conexiune extraodinara. Asa iti va fi mult mai usor dupa ce te intorci acasa, la cei dragi. Iar energia cu care te intorci se va revarsa ca o binecuvantare asupra lor. Nu spun asta doar din experienta mea, mi-au confirmat cele peste o suta de femei cu care am lucrat pana acum.

Deoarece la un astfel de curs lucram mai mult cu partea emotionala si cu trupul, nu te inscrie decat daca te cheama intuitia dinauntrul tau. Iar daca teama e mai puternica decat intuitia, depinde doar de tine in care spatiu vrei sa traiesti de acum inainte: al fricii sau al iubirii.

Daca te inscrii prin Empower, beneficiezi de o reducere de 10%, insa mai avem doar 4 locuri. Detalii si inscrieri aici.

Te astept cu inima deschisa!

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.