Acasa » Training Advance cu Mihail Musat: calatoria de la ceea ce esti la ceea ce poti fi

Training Advance cu Mihail Musat: calatoria de la ceea ce esti la ceea ce poti fi

Empower, alaturi de Mihail Musat, te invita intr-o calatorie profunda, motivationala si distractiva in acelasi timp. In aceasta calatorie vei avea ocazia sa te regasesti prin prisma propriilor valori si, pornind de la ele, sa iti faci un nou design al planurilor cheie din viata ta.

Mihail Musat este un trainer cu o vasta experienta, unul dintre cei mai apreciati profesionisti ai domeniului dezvoltarii personale si profesionale. Mihail este trainer din 2001 si a acumulat peste 2.500 de ore de training si facilitare in peste 7 tari din Europa. Pana in prezent a publicat si doua carti de dezvoltare personala, una dintre ele lansata si la Iasi: „Eu cine sunt?” si „Acum*”.

Empower Advance: training intensiv o zi

Calatoria de la ceea ce esti la ceea ce poti fi

Iasi, sambata, 7 aprilie 2012

Calatoria in care Mihail te invita este una pe care in primul rand el a decis ca are nevoie sa o faca pentru propria viata.

A inceput aceasta calatorie, constient, in 2000, iar prin acest training ne va aduce in prim plan cele mai importante lectii de viata din acesti 12 ani. Mai mult de atat, nu va fi un curs prelegere, ci va folosi propriile lectii de viata pentru a crea experiente din care tu sa iti poti extrage propriile lectii, propriile decizii si perspective de viitor.

Concret, vei invata la acest training:

  • vei descoperi sau redescoperi valorile care sunt cu adevarat importante pentru tine;
  • vei avea ocazia sa iti traiesti valorile si sa simti si sa vezi diferenta pe care o aduc ele in viata ta;
  • vei invata sa folosesti un model de planificare personala – roata vietii;
  • vei descoperi o noua modalitate de a iti stabili obiective, una care sa iti dea o mai mare libertate si motivatie in a le atinge;
  • iti vei stabili obiective conform valorilor personale si noilor arii cheie pe care ti le-ai ales pentru viata ta.

Concret, vei pleca de la acest training cu un tablou al vietii pe care tu simti si iti doresti sa o traiesti, precum si cu strategii care sa te sustina sa ajungi acolo.

Data trainingului: 7 aprilie 2012

Investitia in training: 150 RON pana pe 25 martie 2012

150 RON pentru un loc la training. In plus, ai mai multe oferte speciale – click aici pentru detalii si inscrieri. Citeste toate detaliile despre acest training aici si inscrie-te.

Te asteptam!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Eu sunt licentiat in Cibernetica economica ASE 72 prima promotie.Ultimul meu grad profesional a fost analist pr.II si am coordonat proiecte f. mari ca ex:Sistemul National Informatic de Evidenta Populatiei-faza tranzitorie,Proiectul Director de Informatizare a Romaniei in ech. rom-daneza august 1994 si alte lucrari de cercetare sau informatizare domenii,institutii,activitati.Recomand aceste cursuri pt. persoane care vor sa i-si eficientizeze cariera profesionala si viata proprie.Sunt utile,te invata sa inveti,organizezi si folosi eficient timpul,banii,lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!