Acasa » Trainingurile Empower: sondaj si 50% reducere

Trainingurile Empower: sondaj si 50% reducere

Astazi avem nevoie de putin feedback de la voi. Periodic va punem cateva intrebari cheie pentru a sti exact ce asteptari aveti de la evenimentele de training Empower si ale partenerilor, astfel incat sa va oferim doar ce aveti cu adevarat nevoie.

5 minute pentru a completa sondajul si primiti 50% discount la un training Empower la alegere

Este foarte simplu. Va rezervati 5-7 minute din timpul vostru pretios pentru a raspunde la 7 intrebari in sondaj. Pentru ca stim ca timpul vostru este pretios, toti cei care raspund la sondaj (si isi lasa numarul de telefon si/sau adresa de email) primesc automat 50% discount la un training Empower Advance sau Empower Guide din 2014, la alegere, indiferent de oras sau pret.

Asadar, ce mai asteptati? Intrati pe acest link si completati sondajul chiar acum!

Multumim pentru feedback!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!