Acasa » Treci si tu pe albastru. Devino un AIESECer!

Treci si tu pe albastru. Devino un AIESECer!

Astazi Empower face o recomandare pentru studenti in numele partenerilor nostri de la AIESEC.

Pana pe 13 octombrie, AIESEC Bucuresti recruteaza noi membri dornici sa experimenteze, sa invete si sa performeze intr-un cadru international, multicultural si energic. Nu ezita si cauta-ne la tine in facultate, la AIESEC Student Café.

Pentru a deveni membru, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti culorile semaforului pana vei ajunge la cea albastra. Primul pas consta in completarea formularului de inscriere de pe site pana pe 13 octombrie. Culoarea rosie este reprezentata de interviul de grup care va avea loc in perioada 13-15 octombrie. Culoarea galbena iti spune ca mergi mai departe la interviul individual care va fi in perioada 16-18 octombrie. Daca ai trecut si de galben, ai unda verde sa treci pe albastru! Dar pana la albastru mai sunt 2 pasi elementari, si anume: perioada de inductie (20-31 octombrie) si interviul final (31 octombrie-5 noiembrie).

Inca nu esti sigur ca vrei sa treci pe albastru? Esti interesat sa auzi mai multe povesti de la oamenii albastri? Vino la AIESEC Student Café si cunoaste-ne! Evenimentul va avea loc pe data de 11 octombrie in Control Club in intervalul orar 16:00-19:00.

AIESEC Bucuresti este parte a celei mai mari organizatii de tineri la nivel international, prezenta in peste 124 de tari si teritorii, cu o istorie de 65 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Echipa AIESEC Bucuresti va asteapta!

Va dorim mult succes si inspiratie!
Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!