Acasa » Ultima saptamana de nominalizari la Gala Nationala a Voluntarilor

Ultima saptamana de nominalizari la Gala Nationala a Voluntarilor

Pana pe 31 octombrie 2014 se mai pot face nominalizari la Gala Nationala a Voluntarilor organizata de Federatia VOLUM si partenerii sai. Timp de patru saptamani organizatiile neguvernamentale si institutiile publice care lucreaza cu voluntari, precum si companiile care isi implica angajatii in proiecte de voluntariat sunt invitate sa isi nominalizeze favoritii, accesand www.galavoluntarilor.ro.

Gala Nationala a Voluntarilor 2014

Nominalizatii trebuie sa-si fi derulat activitatea pe durata anului 2014 sau sa faca parte din proiecte aflate in derulare, conditia fiind ca acestea sa fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Competitia are 4 sectiuni impartite pe 22 de categorii: Voluntarul Anului, Proiectul de Voluntariat al anului, Coordonatorul de Voluntari al Anului si Centrul de Voluntariat al Anului. Competitia premiaza si aduce recunoastere publica voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari si centrelor de voluntariat din intreaga tara. Nominalizarile se realizeaza exclusiv online folosind portalul inscrierilor, pana la data de 31 octombrie 2014, ora 23:59.

Gala Nationala a Voluntarilor este cel mai amplu eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din intreaga tara, moment ce ofera o binemeritata recunostere publica a oamenilor care daruiesc in mod constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in dificultate. Mai multe informatii privind regulamentul, criteriile de jurizare, precum si conditiile de nominalizare sunt disponibile pe website-ul competitiei www.galavoluntarilor.ro.

Empower sustine acest eveniment in fiecare an.
Credem in puterea voluntariatului de a schimba in bine societatea romaneasca.

Echipa Empower

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.