Acasa » Unelte pentru evidenta cheltuielilor: Twitter

Unelte pentru evidenta cheltuielilor: Twitter

Twitter a devenit foarte popular pentru cei care vor sa fie permanent in interactiune sociala. Din dorinta de a acapara toate nisele posibile, creatorii platformei au imaginat integrarea ei in domeniul finantelor personale.

Tweet your spend este o functie care iti permite sa iti tii evidenta cheltuielilor personale. Pleaca de la ideea ca tinerii din ziua de azi au celular conectat la Internet si isi pot accesa contul de Twitter.

Pentru a face din aceasta unealta extrovertita un tool de finante personale (un domeniu care ar trebui sa fie la fel de intim ca si lenjeria de corp), trebuie sa-ti faci un cont privat, altul decat cel cu care interactionezi cu prietenii tai.

In acest cont vei trimite mesaje cu tipul cheltuielii si suma alocata. Softul inregistreaza datele, acestea putand fi ulterior exportate in diferite formate, pentru a fi folosite in softul cu care iti urmaresti bugetul (vezi articolul pe aceasta tema).

Detalii si exemple pe TweetWhatYouSpend.com. Puteti urmari mai jos tutorialul video al acestei aplicatii.

Via Lifehacker si Lindsay Olson.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!