Acasa » UnlimitU – Primul summit de dezvoltare personală din România

UnlimitU – Primul summit de dezvoltare personală din România

Pe 22 și 23 septembrie 2018 se desfășoară la București prima ediție a evenimentului UnlimitU. Primul summit de dezvoltare personală din România adună peste 20 de speakeri români de top din toate domeniile de interes: sănătate fizică şi psihică, relaţii, succes social şi profesional, bani.

Dezvoltarea personală nu este doar o disciplină de studiu obligatorie în programa școlară, ci reprezintă cel mai bun mod de a ne autocunoaşte şi de a ne exprima într-o manieră pozitivă interesele, aptitudinile, trăirile personale şi abilităţile de relaţionare şi comunicare. Scopurile acesteia, pe scurt, sunt reprezentate de dobândirea încrederii în sine și a stării de bine, precum și de pregătirea pentru toate tipurile de situații cu care un om se confruntă în viaţă.

UnlimitU este un summit, o conferință de dezvoltare personală la nivel înalt, pe toate domeniile de preocupări (dezvoltarea abilităților de comunicare, gestionarea emoțiilor și a relațiilor, gestionarea banilor, a activității profesionale și a antreprenoriatului, educație și leadership), care reunește în două zile, bogate în conținut de valoare, cei mai importanți speakeri români. Participând la un astfel de eveniment, toate domeniile vieții tuturor celor care participă vor căpăta o altă viziune și un alt sens.

UnlimitU reprezintă, totodată, momentul (istoric) de validare a unei veritabile şi puternice comunităţi de români pasionaţi de tot ceea ce reprezintă educaţia pentru dezvoltare personală în toate domeniile de interes ale vieţii. Cei care consideră că fiecare zi este un minunat prilej de a asimila noi lecţii în asumarea potenţialului nelimitat al fiinţei umane, în crearea celei mai bune versiuni a ceea ce suntem cu adevărat pe acest Pământ. De aici şi denumirea de Unlimit U, îndemnul de a nu pune oprelişti acestei aspiraţii fundamentale în noi, aceea de a ne descoperi şi a ne dezvolta pe noi înşine pentru a fi schimbarea pe care o dorim în lumea în care trăim.

Evenimentul UnlimitU își propune să fie un veritabil spa pentru minte, emoții, bună dispoziție, experiențe și informații care pot schimba viața, asezonate cu boost-uri de energie şi bună dispoziţie, toate la costul unui singur eveniment.

Invitații UnlimitU sunt speakeri români de top din domeniul dezvoltării personale. Ei vor împărtăşi din experienţa lor legată de comunicare, relaţii, gestionarea emoţiilor, business, antreprenoriat, leadership, acţiuni caritabile, având deja notorietatea şi încrederea acordate de zeci de mii de români care care le citesc zi de zi articolele, cărţile, le urmăresc videoclipurile sau participă activ la workshopurile şi cursurile lor.UnlimitU – Primul summit

Au confirmat participarea 22 de speakeri (prezentați în ordine alfabetică):

1 Elena Anghel Stănilă (Life Up, psiholog)

2 Paul Ardeleanu (Speakers Club)

3 Gabriela Bumbac (dezvoltare personală, Theta Healing)

4 Florian Colceag (Antrenorul de genii)

5 Alina Finta (Evoluăm împreună)

6 Florin Ghindă (România pozitivă)

7 Dana Gonț (Bonton, Digi24)

8 Gáspár György (Pagina de psihologie)

9 Daniela Irimia (Femeia independenta)

10 Cristian Nicolae (coach, trainer, fondator John Maxwell Team Romania)

11 Adrian Niculescu (Sculptorul de mentalități, ANMotivational)

12 Mirela Oprea (Dream Management)

13 Constantin Pavel (Selfcoach Systems)

14 Florin Păsat (Atrage abundența în viața ta)

15 Liviu Păsat (Obiceiuri care fac toți banii)

16 Mircea Ioan Popa (neurochirurg, Theta Healing)

17 Lorand Soares Szasz (business)

18 Dragoş Stoian (Obiceiurile măiestriei)

19 Mihaela Stroe (Profiler de România)

20 Silviu Zancu (Mental Coaching)

21 Leon Zăgrean (doctor în neuroștiințe)

22 Zoia Zărnescu (expert în comunicare, gestionarea emoţiilor)

Toți acești invitați, prin experienţele lor împărtăşite, vor oferi participanților la eveniment un plus de încredere în a-şi susţine visurile, năzuinţele, speranţele de viaţă, în a nu renunţa la ce îi însufleţeşte şi îi face fericiţi doar pentru că, la un moment dat, pot părea învinşi sau „puşi la zid“ de o situaţie trecătoare.

Participanții la eveniment se pot bucura de mai multe beneficii:

  • primesc informațiile din toate domeniile dezvoltării personale (comunicare, relații, bani, sănătate fizică și psihică) într-un singur loc, la un cost redus, cel al unui singur eveniment de 2 zile (în comparație cu prețul a peste 20 de seminarii/workshopuri susținute de speakerii invitați)
  • află de la cei mai importanți speakeri români noțiuni esențiale pentru dezvoltarea personală, dar și momente inedite din experiența speakerilor
  • întâlnesc oameni preocupați de aceleași principii ale dezvoltării personale, dar şi de crearea unei societăţi româneşti pe valori sănătoase
  • devin o parte importantă din grupul celor care pot schimba România prin exemplul reușitei lor
  • trăiesc un moment unic, la care vor fi coautori

Locurile la eveniment sunt limitate. Ele se vor ocupa în ordinea achitării taxei de participare. Până pe 10 iulie 2018, cei care doresc să se înscrie beneficiază de o taxă de înscriere redusă (early tickets).

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial, www.unlimitu.ro, și pe pagina de FB UnlimitU.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!