Acasa » Vindecare emoțională prin tehnologia HeartMath®

Vindecare emoțională prin tehnologia HeartMath®

19 OCTOMBRIE, de la 10.00 la 18.00 Sala Viena, Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti HeartMath® este un sistem unic bazat pe cercetare științifică riguroasă, tehnici validate, produse și programe de vârf și tehnologii avansate, pentru persoanele interesate de dezvoltarea personală și îmbunătățirea sănătății emoționale, mentale și fizice. Tehnicile HeartMath® vă învață să vă concentrați atenția asupra centrului inimii și să începeți să experimentați inima ca pe un impuls al forței vieții, furnizând vitalitate și energie. Inteligența inimii vă oferă programe complet diferite de cele ale minții. De obicei, mintea rulează programe de frică și nesiguranță atunci când nu este legată de inteligența inimii. Odată ce utilizați inteligența inimii în conștiința dvs., veți ajunge într-un proces care vă poate oferi răspunsuri de mare viteză pentru alegerile importante sau obișnuite în viață. Alegând să activați și să simțiți inteligența inimii vă veți lărgi receptivitatea și veți înțelege frica și insecuritatea înainte ca acestea să se întâmple. Cu HeartMath® câștigați abilitatea de a manifesta și de a vă atinge obiectivele. De asemenea, dobândiți putere și obțineți echilibru și împlinire într-o lume din ce în ce mai stresantă.

Agathi Chris

Agathi călătorește în întreaga lume, ajutând oameni din diverse medii prin coaching, consultanță și training. După ce a studiat Științe Politice și Drept în Marea Britanie, a lucrat apoi ca avocat în litigii și consultant juridic. În 2013, ea a înființat Motivate Yourself și s-a dedicat pregătirii și împuternicirii oamenilor în viața lor personală și de afaceri, sfătuindu-i cum să ajungă cea mai bună versiune a lor. Cursurile sale se concentrează pe sporirea creativității și abilităților inovatoare ale oamenilor, îmbunătățirea rezistenței și a concentrării, precum și orientarea acestora către echilibrul și pacea interioară. Agathi a lucrat cu proiecte mari, cum ar fi Solar Impulse și președintele său Bertrand Piccard și cu directori în companii de milioane de dolari. De asemenea, din 2017, ea co-preda programul de certificare a antrenorilor HeartMath din Grecia. Pentru mai multe detalii despre evenimentul ”Vindecare emoțională prin tehnologia HeartMath®” si bilete accesati site-ul https://event.editura-foryou.ro/ev/heartmath/ 19 OCTOMBRIE, de la 10.00 la 18.00 Sala Viena, Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!