Acasa » Vrei sa contribui?

Vrei sa contribui?

Proiectul Empower.ro este, inca de la bun inceput, deschis pentru toti cei care au ceva de spus in domeniul dezvoltarii personale. Iti oferim posibilitatea sa colaboram. Afla aici detalii cum.

Este mai putin important daca ai sau nu experienta. Conteaza daca poti spune ceva interesant, daca poti povesti din viata ta (sau a altora) pentru a motiva pe ceilalti… daca esti pasionat de domeniile prezentate in acest proiect.

Acrobat Reader LogoDescarca acest document pdf in care iti prezentam proiectul. Afli cum poti contribui ca editor. Daca doresti parteneriate (media) cu noi, atunci te invitam sa ne contactezi.

Inainte de a deveni editor/autor pe Empower.ro vom discuta domeniile in care poti scrie si toate detaliile colaborarii noastre. Asteptam si propuneri din partea ta – nu ne-am gandit la toate lucrurile.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

16 răspunsuri

  1. Bani ,Body language ,Cariera ,Coaching ,Comunicare ,Comunicare nonverbala,Educatie,Educatie financiara………………..Pai mai mult de atat ce sa-ti doresti?NOTA 10 cu brio,succes tuturor un vot de 5 stele de la mine:))

  2. E super! E un site cu lucruri si oameni de caliate, de unde multi au de invatat. Cred ca va avea mare succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!