Acasa » Workshop-ul de IT 2 Machine Learning - Universitatea Politehnica din București

Workshop-ul de IT 2 Machine Learning - Universitatea Politehnica din București

Electrical Engineering STudents’ European assoCiation este o organizație studențească, academică ce activează în peste 50 de universități din Europa.
EESTEC Bucharest își desfășoară activitatea în cadrul Universității Politehnica din București.
Viziunea noastră este de a susține studenții să își construiască viitorul, prin dezvoltarea unor evenimente gratuite, dedicate exclusiv acestora, având scopul de a-i ajuta să își identifice și să își atingă potențialul.

Asociația a fost fondată în Olanda, în 1986. În ziua de astăzi, EESTEC este prezentă în 25 de țări și 54 de universități din Europa, având peste 5000 de membri activi, încurajând interacțiunea și schimbul de experiențe între viitorii ingineri europeni.
Anul 2018:
• 61 de evenimente organizate la nivel internațional (workshop-uri, schimburi de experiență, Evenimente operaționale, Exchange-uri, Congres);
• peste 5000 de membri EESTEC;
• 349 membri activi în echipele internaționale;
• peste 600 de membri care au aplicat la evenimente internaționale în 2018.

Despre: Workshop-ul de<code> IT, ajuns la a III-a ediție, este un eveniment dedicat exclusiv studenților de la facultățile de profil tehnic din București, dar și din alte 50 de universități din Europa.
Acesta a fost creat din nevoia studenților de a pune în aplicare cunoștințele din domeniul IT&C și de a dobândi abilități menite
să îi lanseze în viitoarea lor cariera. Deoarece cerințele pe piața muncii sunt la un nivel ridicat, dorim să oferim participanților o
experiență de training-uri și working session-uri care să le garanteze un avantaj pe plan profesional. Fiind extins la nivel internațional, evenimentul încurajează participanții locali să experimenteze un mediu de lucru multicultural și interactiv.
În acest an, venim cu o parte academică puternică și de interes atât pentru studenți, cât și pentru companiile din domeniu. Tehnologia aflată în prim-planul acestei ediții este Machine Learning, aflată de asemenea și în topul trendurilor actuale.

Structură:
Evenimentul este structurat în 5 zile, fiecare zi având o parte teoretică ce va fi consolidată printr-o parte practică. Primele 4 zile sunt destinate învățării și aprofundării temei abordate prin training-uri și prin lucrul la un proiect ce se află în concordanță cu suportul teoretic prezentat. Participanții sunt împărțiți în echipe de câte 4 membri care vor lucra împreună și vor interacționa în limba engleză. În ultima zi de eveniment, echipele își vor finaliza proiectele și le vor prezenta.

Deoarece cerințele pe piața muncii sunt la un nivel ridicat, dorim să oferim participanților o experiență de training-uri și working session-uri care să le garanteze un avantaj pe plan profesional. Fiind extins la nivel internațional, evenimentul încurajează participanții locali să experimenteze un mediu de lucru multicultural și interactiv.
În acest an, venim cu o parte academică puternică și de interes atât pentru studenți, cât și pentru companiile din domeniu. Tehnologia aflată în prim-planul acestei ediții este Machine Learning, aflată de asemenea și în topul trendurilor
actuale.

Număr participanți: 48 studenți
Data de desfăşurare: 4 – 8 Noiembrie
Direcție tematică: Machine Learning
Locaţie: UPB – Universitatea Politehnica din București

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!