Acasa » 100 de carti de educatie financiara

100 de carti de educatie financiara

Ne face o deosebita placere sa anuntam si sa sustinem publicarea primei carti a colegului nostru Luca Dezmir. Cititi acest mesaj cu mare atentie daca suteti bloggeri!

Mesaj de la Luca

Cam pe la un an dupa ce am deschis Milionarul Mioritic, Steve Pavlina, unul dintre cei mai populari autori de self-help din SUA, scotea prima sa carte, „Dezvoltare personala pentru oameni inteligenti”. Era prin toamna anului 2008.

Autorul s-a gandit sa-si promoveze cartea si prin intermediul bloggerilor, asa ca a oferit o copie gratuita a cartii pentru orice blogger din SUA si Canada, daca acesta avea mai mult de 100 de vizitatori unici pe zi si dorea sa o recenzeze. Chiar si bloggerii din strainatate puteau primi un exemplar in format electronic, daca indeplineau cele doua conditii.

Imi place cum scrie Pavlina (desi nu sunt de acord cu toate principiile pe care le promoveaza). Am incercat „marea cu degetul”, trimitand un email pentru a primi cartea. Si am primit-o!

Am citit-o in cateva zile si pot sa spun ca este una dintre cele mai originale carti de dezvoltare personala din biblioteca mea. I-am facut o recenzie sincera. Anul trecut am aflat ca s-a tradus si in romaneste.

Tot anul trecut am inceput sa scriu prima mea carte, „Iesi din labirint„, pe teme de finante si dezvoltare personala, pe care am finalizat-o la inceputul acestui an.

A venit randul promovarii ei. Cand mi-am facut planul de marketing, mi-am amintit de „episodul Pavlina” si m-am gandit ca ar trebui sa incerc si eu ceva similar. Initial n-am vrut sa pun aceleasi conditii: bloggerul sa aiba minim 100 de vizitatori unici pe zi si sa recenzeze cartea. Ulterior, planul meu de marketing s-a schimbat. Am scazut pretentiile pentru numarul de vizitatori unici, la jumatate, si am renuntat la pretentia de a se face o recenzie cartii.

Cu alte cuvinte, caut 100 de bloggeri la care sa le trimit gratuit 100 de carti. Conditiile pentru a participa la aceasta campanie se gasesc intr-o pagina speciala – click aici.

Cartile se trimit pe criteriul „primul venit, primul servit”.

Il sustinem pe Luca in aceasta campanie si recomandam tuturor celor interesati de finante personale si dezvoltare personala sa citeasca aceasta carte. Luca asteapta si comentariile voastre!

Echipa Empower

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

5 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!