2% pentru Empower in 2014

Prieteni dragi, astazi va anuntam, ca in fiecare an, de posibilitatea directionarii a 2% din impozitul pe veniturile aferente anului trecut (2013) pentru Asociatia Empower Romania.

2% pentru dezvoltarea personala si profesionala

Noi, in Empower, suntem 100% dedicati misiunii de a face dezvoltarea personala si profesionala accesibila pentru toti cei care doresc sa-si indeplineasca obiectivele. Nu putem face acest lucru fara implicarea voastra, fara munca voluntarilor, implicarea expertilor Empower sau a sponsorilor si partenerilor nostri.

Campania 2% este importanta pentru noi pentru ca ne asigura o parte a finantarii programelor gratuite si acoperirii a unei parti din costurile operationale pe care organizatia le are.

Daca si voi credeti in noi si in importanta educatiei nonformale si a dezvoltarii personale, atunci va invitam sa directionati 2% si sa ne sustineti in eforturile noastre.

Cum directionati?

Detalii complete pe empower.ro/doilasuta

Detalii complete despre campanie si cum puteti directiona, gasiti pe empower.ro/doilasuta. De acolo puteti descarca formularele 230 si 200 precompletate cu datele organizatiei si aveti toate detaliile campaniei.

Vreti mai mult? Deveniti parte din poveste!

Daca vreti sa promovati campania catre prietenii, colegii si apropiatii vostri sau daca aveti orice fel de intrebari, dati-ne de stire pe email [email protected] sau la telefon 0730 00 22 33. Promotorii pot primi gratuit statutul de membru Empower.

De asemenea, daca vreti sa va implicati altfel in Empower, luati legatura cu noi.

Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi!
Echipa Empower

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments