Acasa » Dubla editie Empower Live! Bucuresti si Cluj-Napoca 17 februarie

Dubla editie Empower Live! Bucuresti si Cluj-Napoca 17 februarie

Cu mare placere va anuntam ca luni, 17 februarie, avem o editie dubla a Empower Live! in Bucuresti si Cluj-Napoca! In Bucuresti avem editia #115 si in Cluj-Napoca editia #22. Detalii si inscrieri pentru ambele orase mai jos.

Bucuresti, 17 februarie, Adriana Postovaru

Harta strategica pentru succes si implinire personala

Adriana va prezenta modelul „Harta strategica personala”, un proiect in care a fost implicata o echipa interdisciplinara de experti romani care a integrat concepte specifice managementului afacerilor cu cele din domeniul dezvoltarii personale cu scopul de a oferi o solutie simpla si prietenoasa pentru cresterea calitatii vietii si a gradului de indeplinire a obiectivelor atat profesionale cat si personale.

Cu ce vei pleca de la atelier?

  • Cu o harta strategica personala.
  • Cu mai multa claritate asupra directiei pe care ti-o doresti in viata.
  • Cu informatii despre un mecanism de definire a unei strategii.
  • Cu un sistem de indicatori care te ajuta sa masori progresul in directia dorita de tine.

Adriana Postovaru face parte din echipa de specialisti de la Agenius. Este absolventa de ASE si Filosofie si are un master in Managementul Proiectelor. Are o experienta de peste 7 ani in dezvoltarea afacerilor si managementul proiectelor. Adriana a lucrat ca trainer de limba engleza in Japonia si are o experienta internationala de peste 10 ani in lucrul cu oamenii si echipe de nationalitati diferite.

Coordonate eveniment Bucuresti

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 17 februarie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Cluj-Napoca, 17 februarie, Cristian Gal

Redescopera increderea in tine

Tema pe care o vom dezbate pe 17 februarie va atinge un subiect care ne ajuta sa realizam tot cea ce ne propunem in viata noastra pe plan personal si profesional. Vom vorbi despre incredere.

Pentru ca in viata intalnim foarte multe obstacole care ne fac sa ne pierdem aceasta incredere in noi, vom vedea cum putem sa redescoperim increderea in fortele proprii. Vom discuta despre ce facem, cum comunicam si la ce ne gandim pentru a avea sau a recapata increderea in noi.

Cristian Gal este absolvent al Facultatii de Stiinte din Oradea (specializarea Biologie-Chimie) si are o experienta de 11 ani in domeniul vanzarilor, din care ultimii 7 ani dedicati managementului in vanzari.

Coordonate eveniment Cluj-Napoca

Loc, data: Playful Learning (Str. Eroilor nr. 21, la etaj), luni, 17 februarie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Va rugam sa veniti din timp (15-20 minute inainte). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Numar participanti: Maxim 25 de participanti, acces gratuit – primii care se inscriu in formularul de mai jos. Lista de participanti va fi publicata pe aceasta pagina si participantii care au prins loc vor primi email de invitatie la intalnire.

Inscrieri pentru Empower Live!
Bucuresti si Cluj-Napoca 17 februarie

Lista de participanti – Bucuresti:
1. Marina Susnea
2. Daniela Costache
3. Violeta Lupu
4. Lucy Visinescu
5. Ramona Ursu
6. Nataliea Albu
7. Cristina Ghiveciu
8. Luiza Dirmon
9. Mirela Sasarman
10. Raluca Stefan
11. Maria Roman
12. Oana Lungu
13. Anisoara Enache
14. Bianca Danita
15. Andra Petrica
16. Liliana Popescu
17. Ruxandra Maria Pintilie
18. Irina Berar
19. Andrei Oprea
20-21. Ionela Toma (plus o persoana)

Lista de participanti – Cluj:
1-2. Andrada Muresan (plus o persoana)
3. Carmela Moldovan
4-5. Daniela Serban (plus o persoana)
6. Ana Maria Ferdean
7. Anca Pasca Pop
8. Alexandru Vasilie
9-10. Ilinca Costisor (plus o persoana)
11. Gabriela Tantau
12. Ana Zeller
13. Sabina Burla
14-15. Oana Maria Stanciu (plus o persoana)

Va asteptam!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!