Acasa » 2% pentru proiectul Empower

2% pentru proiectul Empower

Viziunea Empower este de a-ti aduce cat mai aproape educatia non-formala, tot ce tine de dezvoltarea personala si profesionala. Foarte multi oameni nu au acces la traininguri de top tocmai pentru ca nu si le pot permite. Ne-am asumat misiunea de a schimba aceasta stare de fapt si de a aduce resurse educationale de top cat mai aproape de tine.

De ce 2% pentru Asociatia Empower Romania?

Poti sa ne ajuti in munca noastra de a aduce mai aproape de tine resurse de top in domeniul dezvoltarii personale si profesionale, redirectionand 2% din impozitul tau pe venit catre Asociatia Empower Romania.

Oricum trebuie sa platesti acesti bani la stat. Exista facilitatea fiscala ca sa redirectionezi 2% din impozitul datorat statului catre o entitate nonprofit, asa cum este Asociatia Empower Romania.

Fondurile adunate prin aceasta campanie vor fi folosite in proiectul Empower pentru dezvoltarea de programe educationale precum Empower Live! si traininguri de o zi si doua zile (in Bucuresti si in orasele principale din Romania).

Cine ne poate ajuta?

Oricine a avut, in 2009, venituri impozabile. Fie ca ai avut venituri DOAR din salariu, fie ca ai avut si alte venituri din activitati independente. Daca ai avut venituri, poti sa ne ajuti.

Vrei sa ne ajuti? Afla cum din aceasta pagina – gasesti pas cu pas ce trebuie sa faci.

Ai nelamuriri/intrebari? Comenteaza, da-ne email si te vom indruma pas cu pas.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările! 10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!